Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do ktorej godziny moze odbyc sie transport karetką do domu ??

Polecane posty

Gość gość

Czy o takiej pozniej porze mogą osobę chorą jeszcze przywieźć ?? Nadmienię, że wypis był z rana, karetka jak mnie poinformowano miala być w godzinach 13-16 max, do tej pory ich nie ma. :O

Gość gość
Tak, może, ja miałam tak samo, tylko u mnie była to karetka normalna a nie "przewozowa', widocznie czekaja na wolną

Gość gość
No ale kurde czekam od rana :( jedna mi stoi pod domem, bo tu zawsze parkuje, powiadomili mnie, ze mam czekać w domu, zeby ktos był, to nigdzie sie nie ruszam i tak cały dzień, a tu nie ma.. a muszę jeszcze dziś wyjśc pilnie i nie wiem do ktorej mialabym tak czekać ? A dodzwonić sie tam graniczy z cudem.

Gość gość
Jak czytam na stronach szpitali to jest napisane, ze do godziny 18

Gość gość
ale Ty czekasz aż Kogoś zabiorą czy przywiozą ?

Gość gość
przywiozą do domu, bo lekarz prowadzący zamowil przywoz do domu a było to rano... powiedziała, ze mam siedziec i czekać i będą w południe ewentualnie wczesnym popołudniem, a mamy 20 . :(

Gość gość
a może zadzwoń do osoby, którą mają przywiść

Gość gość
Gdyby nie miała rozładowanego telefonu pewnie bym to zrobiła, a ja nawet nie moge zawieźć pieprzonej ładowarki bo kazali mi siedziec w domu, a jestem sama :( . Poza tym to osoba starsza, ciezko sie z nia porozumiec nawet przez telefon.

Gość gość
no to już nie wiem ?, właściwie jest już pózno i na oddziale jest tylko lekarz dyżurny

Gość gość
no wlasnie, a wypis juz ma ;( nie wiem co robic cholera jasna, powinni dac jakis znak

Gość gość
ktos cos wie moze jeszcze ??

Gość gość
Transportowe jeżdżą do 18, specjalistyczne całą dobę. Może ktoś w szpitalu przeoczył "zamówienie" i najlepiej byłoby zadzwonić do nich.

Gość gość
no nie mogę sie dodzwonić, kurde to nie jest smieszne, to co o 3 w nocy mogą mi go przywieźć do domu ? ? Ja wiem, ze nie jest jedyny, ale kurde.. :( nie moge nic zrobic jestem uziemiona a też mam swoje sprawy, a niestety ta osoba potrzebuje opieki całodobowej. :O Niczego też nie mogę załatwić bez wypisu tj opiekunki środowiskowej