Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skdjchlisjcsck

pomozcie bo znow zaczne palic

Polecane posty

Gość skdjchlisjcsck

Dzieiwczyny,2 miesiace temu rzucilam fajki,niby dobrze ale z fajnej laski zrobilam sie grubasem,przytylam 7kg,w nic sie nie mieszcze...:( Nie radze sobie z tym,ciagle jestem glodna,gloda... Nie chce wracac do nalogu...moze macie jakies sposoby zeby zapanowac nad apetytem,nigdy nie mialam problemow z waga,zawsze 53/55 przy 165 wzrostu a dzis 62...tyle to ja wazylam ostatnio w 7miesiacu ciazy... wczesniej przy karmieniu piersia,w ciazy nie mialam z tym problemu a teraz porazka...

Gość gość
ja po rzuceniu palenia przytyłem 30 kg, więc jeszcze sporo przed tobą :)🖐️

Dieta, ćwiczenia, dieta, ćwiczenia. Nie zajadaj głodu nikotynowego. Ja po ciąży miałam 20 kg nadwagi, a teraz ważę tyle, co przed ciążą, a dodatkowo mam super jędrne ciało.

Gość gość
O.. ale ja jestem sama w domu z 2jka dzieci,pracuje,po calym dniu nie mam czasu i sily na cwiczenia..padam po prostu...

Gość gość
Ja bralam desmoksan zeby nie palic i po nim nie mialam problemu z obrzarstwem

Gość gość
mam za soba kilka nieudanych prob rzucania palenia w tym roku, jakies 5 albo i wiecej ;) jesli wytrwalas az 2 miesiace (u mnie najdluzej bylo 10 dni) to nie wracaj!! a jak zajadasz glod nikotynowy to jedz warzywa, surowe lub gotowane, pij duzo wody, wody z cytryna, niskokaloryczne a przede wszytskim zdrowe przekaski sobie rob i chrup, zrezygnuj ze slodyczy, w ogole ogranicz cukier, wiecej nie pomoge, ale jestem z Ciebie dumna, ze juz od 2 mcy nie dymisz :) wierz mi osiagnelas sukces, latwiej bedzie zrzucic kilogramy niz bylo rzycic palenie, tak mi sie wydaje :)

Gość gość
Ja juz dawno sie poddalam, wole umrzec na raka pluc niz na choroby wynikajace z otylosci...

Gość gość
sprobuje te warzywa...jutro nagotuje caly garnek i tym sie bede zapychac...dzieki za rady uciekam

Gość gość
Nie palę 8 mcy, przytyłam 10 kg i wiesz co, wolę mieć kg na tyłku niż raczysko w płucach. Moja Mama umierała na raka płuc. To do gościa, który pisał, że woli mieć raka niż choroby wynikające z otyłości. Puknij się w łeb!!!!!! Też podjadałam, praktycznie cały czas coś jadłam, a najgorsze jest to, że dużo słodyczy. Mam troje dzieci i nie bardzo kiedy mogę wyskoczyć pobiegać czy na siłownię. ale....... dietę już zaczęłam, piję dużo wody. jeśli rzuciłam palenie poradzę sobie z czekoladą :) powodzenia

Gość gość
glupie gadanie ze jak sie rzuca fajki to sie tyje;/ jak ktos rzuca to na sile szuka slodkiego i wpada w kolejny nalog, sama rzucilam i ani pol kilo nie przytylam;)

Gość KaSIa882
Też wydaje mi się, że nawet jeżeli dużo by się przytyło po rzuceniu palenia, to nic w porównianiu z tym, czym grozi palenie. Kiloramy zawsze można zrzucić, a zniszczonej urody, chorób już się nie pozbędziesz. Tak więc nie ma co sie zastanawiać. Dla mało zmotywowanych polecam stronę www.jakrzucicpalenie.pl . Gdyby ktoś miał wątpliwości, co do szkodliwośc***alenia albo nie miał pomysłu, jak rzucić papierosy, to na tej stronce jest wszystko na ten temat.