Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

podejrzenie ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pierwsze co musze powiedzieć to, że nie prowadze szczegółowej obserwacji cyklu. Mam dość nieregularne okresy jednak przeważnie cykl zamyka się w 30dniach. Ostatni okres miałam 10go sierpnia. 23go i 29go sierpnia współżyłam z chłopakiem po dość dlugiej przerwie (ok. 8 miesięcy). Chłopak nie skończył we mnie. W zasadzie tylko początek seksu odbył się bez żadnego zabezpieczenia. 1wszego wrzesnia rano dostałam krwawienia, które trwało az 8dni (do wczoraj). Przyznam, że zdziwiłam sie, że okres przyszedł tak wcześnie. "okres"jednak był bardzo skąpy. Przez większość czasu było to brązowe plamienie, które brudziło tylko papier toaletowy przy korzystaniu z toalety. Przeważnie rano lub wieczorem leciała krew (jak w ostatni dzien okresu). Wczoraj (30dc) wykonałam test ciążowy - wyszła jedna wyraźna kreska, po drugiej kresce nawet najmniejszego śladu. Oczywiście mam milion "objawów ciążowych", które mogą być wynikiem stresu. Miałam mdłości itp. Nigdy nie byłam w ciąży, nie wiem kiedy występują pierwsze objawy. Nie wiem kiedy wykonać test ciążowy aby był wiarygodny. Proszę o pomoc kogoś bardziej doświadczonego :) Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować