Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci i ich sposób myślenia?

Polecane posty

Gość gość
Bo to, że on cię nie pociągał to był wyraźny znak że nie było wam pisane i tyle na ten temat. Teraz możesz się czuć jak frajerka.

Gość gość
i tak się czuję

Gość gość
Przypraw mu rogi to będziesz mogła się oczyścić, ty pierwsza zacznij go olewać ale kłamiąc przy tym że wszystko jest ok koffam cię misiu 😘 a na koniec mu powiesz ze tak ładnie prosił itd ze dałaś mu szanse, ale serce nie sługa teraz po prostu się zakochałaś! Rzuć parę tanich tekstów typu "nie zasługuję na ciebie mój misiu" dodając przy tym "to było silniejsze ode mnie!" 6 histeryczny szloch. gwarantuję że misiek poczuje się jak g****o. Kobieto ratuj swoją godność bo ten frajer cię po prostu wykorzystał, on miał fajerwerki, spełnił marzenie którym byłaś ty, a co ty dostałaś w zamian? Beznadziejny seks?

Gość gość
z tym seksem to trafiłaś ;) najpierw czekałam, bo nowa sytuacja, bo on musi się przyzwyczaić, zaczęło się powoli zmieniać ale w takim tempie to się nie doczekam na nic

Gość gość
"- nie jest tobą zainteresowany, gdyby pojawiła się jakaś extra sztuka to uwierz mi, zaraz by się nią zainteresował" x Niekoniecznie. Jeśli ktoś nie szuka związku, to nawet "extra sztuka" nie sprawi, że facet zacznie za nią ganiać.

Gość gość
tak sobie wmawiaj ;)

Gość gość
Ja nie kobieta :) Zdarza się, że znajome pytają mnie co sądzę o jakiejś tam ich koleżance (którą osobiście poznałem). Poznałem kilka koleżanek "extra sztuka", a mimo to jestem sam (z wyboru). Troszkę przeczy to waszej "teorii" :) Nie zawsze należy doszukiwać się innego znaczenia.

Gość gość
Tylko że ja nie miałam na myśli jakiejś odstrzelonej modelki, tylko kobietę w której on dostrzeże to "coś"

Gość gość
Tym bardziej że u takiej dziewczyny z 1 ligi pewnie nie miałby szans, chodziło mi o kobietę która jest bardzo w jego guście :) i wtedy nie ma znaczenia to, że się nie szuka związku czy inne tego typu dylematy ;)

Gość gość
Nie rozumiesz mnie. Związek nie polega na egoistycznej potrzebie bliskości (jednej z podstawowych potrzeb człowieka). Bliskość otrzymujemy w zamian za... Jest dobrowolnie nam ofiarowana i nie należy traktować jej jakoby się ona nam należała. To "COŚ" (jeśli w ogóle istnieje) nie sprawi, że osoby stroniący od związków tymczasowo, trwale, nagle zmienią swoje poglądy o 360 stopni. Zachodzące reakcje chemiczne w mózgu to troszkę za mało. Bawi mnie, kiedy klasyfikuje się ludzi. :) 1 liga tzn.? bliska ideałowi? ale wtedy jest to subiektywne. Co prawda osobiście nigdy nie spotkałem takiej kobiety, ale miałem okazję zamienić kilka zdań w sieci z "ideałem", a mimo to nie interesowała mnie bliższe relacja. x Nie wszystko jest białe albo czarne - mimo, iż często tak właśnie uważamy. Opinia oparta na schematach może być krzywdząca.

Gość gość
To baw się dalej skoro cię to bawi, ale nie wciskaj mi na siłę swojego punktu widzenia

Gość gość
Aha, napisałam przecież że nie chodzi mi o pierwszoligowa panienkę, bo wygląd to nie wszystko, poza tym to rzecz gustu, a ty dalej swoje więc to ty nie zrozumiałeś/aś. Żegnam ozięble i bez odbioru

Gość gość
Konkluzja jest prosta, facet chciał ją grzecznie spławić, ale ty baw się dobrze doszukując się innych powodów, czego autorce szczerze odradzam

Gość gość
18:13 Ja nie chcę na siłę Ci nic wciskać. :) Przedstawiam Ci tylko przypadek, który nie pasuje do opisanego tu schematu. x "bo wygląd to nie wszystko, poza tym to rzecz gustu" Ja również tak myślę. Co więcej powiedziałbym, że ludzie którzy przedkładają wygląd nad charakter są zakompleksieni i usiłują dowartościować się drugą połówką. x Jeśli gdzieś uraziłem Cię to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru. Żegnam gorąco i chyba bez odbioru. ;) Cześć.

Gość gość
hahaa serio? mam ochote na sex a nie na zwiazek. dziekujemy :)

Gość gość
ale na sex chyba też dostała bana. Więc nie jest nią zainteresowany. Koniec kropka :)

Gość gość
"ale na sex chyba też dostała bana" - Nie poszedłby do łóżka z kobietą, którą skreślam jako potencjalną partnerkę, więc "bana" na seks sporo dostało. :) - Interesują mnie jasne sytuacje - kobiety, które również związku nie szukają. - Mimo unikania stałych relacji, na kobiecie troszkę musi mi zależeć by seks był udany. - Chodziłbym na d****** gdyby interesowała mnie tylko pochwa, a przyjemnością może być również rozmowa. x Koniec kropka ;)

Gość Coffe Heamen
Chesz kawę? Nie, w tej chwili nie mam ochoty. [o, kurczę, jak on nie chce kawy, to znaczy, że nie jest zainteresowany wspólnym piciem z jednej filiżanki, ale może ma ochotę na troche kofeiny solo?] Durne te baby jak kawa z Biedronki.

Gość co za balwan powyzej
" dawać jej sygnał wyraźny, że tu nie chodzi o związek. Tylko o, hm, friendship with benefits. " Ten facet nie daje zadnych wyraznych sygnalow, jakby je dawal, to Autorka nie mialaby watpilwosci!!! Facet jest nieszczery i kreci. Jak szuka ff, to niech jednoznacznie da znac, a nie robi nadzieje. Co za zapatrozny w siebie egoista. Autorka olej tego facecika cieklym moczem i zakoncz te znajomosc szybkim cieciem. Tego kwiatu pol swiata, a ten nie jest nic wart!

Gość gość
żeby to takie proste było. Bardzo łatwo sie jest w kimś zakochać a odkochac jest bardzo trudno :(