Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiedzcie tak szczerze...

Polecane posty

Gość gość

... co robiliście dziś wspólnie ze swoim dzieckiem? W jakim wieku jest dziecko? Pracujecie? Czy uważacie, że poświęcacie dziecku dużo czasu? Ile dziennie tylko na zabawy, plac zabaw etc?

Gość gość
Caly wczorajszy dzien z nim spedzilam. Dzis tez pewnie spedze. Ukladalismy juz dzis klocki zaraz idziemy na drzemke. Teraz sobie oglada teledysk swoj ulubiiny wiec mam chwile na kafe hehe.

Gość gość
Dzisiaj i jutro cały dzień będę z dzieckiem dziecko ma 3 lata i 8 mies chodzi do przedszkola w dni kiedy jestem w pracy w śr i czw mam wolne więc go nie prowadzę do przedszkola ,zabawy wtedy razem z nim zero godzin czyli jakieś klocki ,auta czy co tam sobie wymysli sam się bawi ja z nim siedzę ale bawi się sam czytanie bajek oraz kolorowanie ok godziny, resztę czasu bawi się sam bądź z bratem ,plac zabaw od czasu do czasu staram się unika wolimy spacery ,rowery.Bajek nie lubi nie ogląda żadnej .

Gość gość
Wczoraj po pracy pojechalismy na pierwsze lekcje tańca z moją 4 letnia corką, kiedy wróciłyśmy podałam obiad a własiciwie juz prawie koalcja, potem pobawiłysmy na placu zabaw a potem była juz pora iść spac, o 20:00 dziecko spało.