Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka 2015

POMÓŻCIE !

Polecane posty

Gość maturzystka 2015

Do naszej klasy przyszedł nowy chłopak, istne ciacho. Próbowałam go zagadać ale usłyszałam tylko proszę, dziękuję, sorry itp. Miło, kulturalnie i to wszystko. OK pomyślałam, nie mam u niego szans. Widzę jednak, że on do wszystkich taki jest. Nigdy nikomu nie odburknie, nie klnie, polonistka zwróciła uwagę na jego elokwencję. Na niemieckim sprechuje z nauczycielką jakby był rodzonym Niemcem. Strasznie mi imponuje. Tak go obserwuję i widzę, że on obecny jest tylko ciałem, ciągle patrzy się w okno albo przed siebie i widać, że nie interesuje go, co się wokoło dzieje. Na korytarzu stoi zawsze sam. Pytałam się chłopaków czy wiedzą coś więcej ale nie, wygląda na to, że nie zależy mu na tym by się z nimi skumplować. Zwrócili tylko uwagę tylko na to jak on jest zbudowany. Albo coś trenuje albo dziennie jest na siłowni. Zafascynował mnie. Taki tajemniczy. Jak go rozgryźć ? Śledzić go po szkole ?

Gość gość
Zorganizuj imprezę integracyjną i go zaproś.

Gość zielony muchomor
wyglada na to ze ma jakies plany i nie jest to podryw. albo cos go gnebi. dlaczego doszedl do Twojej szkoly? a jak juz tak bardzo chcesz to poprostu podejdz i mu powiedz ze Ci sie podoba i tyle. zapytaj czy chcialby sie spotkac. zobaczysz co powie.

Gość maturzystka 2015
Na przerwie podsłuchiwałam jak rozmawiał z kimś przez komórkę. „Zgredzi z tym transferem skancerowali mi życiorys. To jest intelektualna prowincja. Nawet porządnej budy do szlajfu nie ma. Gnębią mnie suicydalne tryby. Smerfetki infantylnoscią na playskulniwo.” Jeżeli dobrze zrozumiałam tych kilka zdań, to ten chłopak z choinki się urwał. Co za impertynencki arogant !

Gość gość
No wiec chyba Ci juz przeszlo ?

Gość gość
Jeżeli mówi na swoich rodziców "zgredzi" to faktycznie tajemniczy z niego intelektualista :P Chociaż to zapewne podszywek, chyba że licealistka tak uzależniona od kafe, że wchodzi z telefonu podczas przerwy/lekcji.

Gość gość
Przechodzac obok niego pusc obrzydliwego cichacza, to powinno wyrwac go ze swiata marzen, a nastepnie do dziela!

Gość maturzystka 2015
Znowu mi się śnił. Chyba pojadę po lekcjach za nim, zobaczyć gdzie mieszka. Nie wytrzymam tego weekendu nie widząc. Co się ze mną dzieje ?

Gość gość
dziecinada

Gość gość
Wypada dziewczynie pierwszej zagadac ?

Gość gość
ja p*****le, ale wszyscy łyknęli - laska pisze tu te prowa na potęgę podając się przeważnaie za faceta I ma tak charakterystyczny sposób pisania, że widzę od razu, że to ona

Gość gość
i znowu fiku mikuuu