Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka8207

Ile udaje się wam odłożyć pieniędzy co mieciąc?

Polecane posty

Gość Milka8207

Czesc! Ile udaje się wam odłożyć pieniędzy co mieciąc? Ja pracuje, niestety nie mam etatu, ale nie udaje mi się odłożyć na bok jakiś większych kwot. Jak jest z wami?

Gość gość
Ja odkładam całą pensję. A potem wybieram po trochu ;)

Gość Milka8207
Może nie wyraziłam się zbyt pięknie. Zaoszczędzić? Chodzi mi tez o metody? Opłacacie wszystko, kupujecie i patrzycie ile zostało na koniec m-ca, czy od razu określoną sumę odkładacie na bok?

Gość gość
po pierwsze opłacamy rachunki, co miesiac jednakowa sumę przeznaczamy na zycie i czesc wplacamy na konto oszczędnościowe ile to jest nie ma sensu pisac bo nie mieszkamy w Pl

Gość gość
My w tej chwili myślę, że zostaje ok. 2500zł (własny biznes więc kwota + -). Oczywiście nie zyjemy jak Szkoci. Niby comfort, ale wiadomo jak to z własnymi biznesami. Konkurencja nie śpi

Gość gość
A jaka dzialalnosc prowadzicie? Ja przed ciaza odkladalam jakies 2500 tys teraz pod koniec juz nic nie odkladam. Po porodzie znow zamierzam zaczac oszczedzac

Gość gość
cukrowa wata...

Gość gość
zyje w anglii, mam 19 lat, pracuję normalnie, nie cięzko, na niczym nie oszczędzam, imprezuję co tydzień, wydaje mnostwo kasy na własne przyjemności a odkładam minimum 3tys w przeliczeniu. Wmawiajcie sobie dalej że nie można...

Gość gość
my odkładamy 8tys . czasami ciut mniej

Gość gość
dla tych, którzy chcą racjonalnie gospodarować swoimi pieniędzmi tu jest fajna strona o oszczędzaniu: www.finansedomowe.blog.pl