Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie rodzić

Polecane posty

Gość gość

Cześć, czy któraś z was rodziła może w szpitalu w Oleśnicy? zastanawiam się nad nim tylko ze względu na to, że pracuje tam mój lekarz, ale nie jestem całkowicie przekonana do tego szpitala. Bardziej byłam za Trzebnicą, ale chciałabym usłyszeć opinię niedawno rodzących w tych dwóch placówkach. Wrocław niestety odpada.. po pobycie w jednym z naszych szpitali byłam po prostu załamana zachowaniem i podejściem lekarza do pacjenta.

Gość gość
O jakim szpitalu we Wrocławiu piszesz? też interesuje mnie ten temat :-) o Oleśnicy ostatnio słyszałam ze bardzo się pogorszyło, wszyscy raczej chwalą Trzebnice. Na kiedy masz termin?

Gość gość
Kamieńskiego oczywiście. Mój lekarz powiedział, że w Oleśnicy jest bardzo fajnie, no ale co innego miał mi powiedzieć skoro tam pracuje.. tym bardziej interesuje mnie kwestia cesarskiego cięcia. Termin na październik jednak jest duże prawdopodobieństwo, że dziecko będzie wrześniowe :)

Gość gość
Najlepiej rodzic w tym szpitalu gdzie pracuje woj lekarz.sama sie o tym na wlasnej skorze przekonalam

Gość gość
Właśnie dlatego chciałam zaczerpnąć jakiejś opinii o tym szpitalu, bo fajnie by było mieć swojego lekarza pod ręką, ale z drugiej strony, nie znam nikogo kto tam rodził i mógł wypowiedzieć się na temat warunków. Tym bardziej, że czeka mnie cesarka, nie chciałabym trafić na jakiegoś konowała, który pozszywa mnie jak świniaka a w gratisie zostawi nożyczki w brzuchu

Gość gość
No to ci nie pomogę, o oleśnicy wiem tyle, ze jak się coś dzieje z maleństwem to i tak przewoza je do Wrocka a to raczej mało korzystne. A dlaczego masz cesarkę i ile wcześniej ona będzie wykonana, o ile chcesz o tym pisać?