Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tym psem przebranym za pająka

Polecane posty

Gość gość

Nie widziałam tego filmiku ale sądząc po zdjęciu to jest obrzydliwe i mnie odraża ten pies przebrany za pająka, kto promuje takie gó\\wno i kto to ogląda (kilka mln wejść)? masakra, to jest po prostu wstrętne

Gość gość
O rozgłos i trzepanie kasy. Gość doczepił costam psu, puścił miedzy ludzi, nagrał, rzucił na youtube, obejrzało to ponad 50lm ludzi i gość zarobił ok 300tys.

Gość gość
ale to trzeba mieć we łbie nas\rane żeby to oglądać, jak widzę to zdjęcie to mi niedobrze

Gość gość
obejrzalem sobie z ciekawosci jakies wideo jego i rozwalilo mnie to, jak byla ta dziewczynka z kregu z czarnymi wlosami i w supermarkecie zrzucila telewizor xddddddddddddd ale to z tym psem mnie w ogole nie rozsmiesza, wylaczylem w pierwszej minucie

Gość gość
Poniżej link: www.youtube.com/watch?v=YoB8t0B4jx4 Dotychczas filmik ten obejrzało 71 milionów ludzi.

Gość gość
e tam nie macie poczucia humoru, filmik z psem genialny, ogladalama juz z 10 razy i za kazdym razem pekam ze smiechu! szczegolnie jak pajak ies biegnie o schodach hahaa

Gość gość
Ja mam poczucie humoru. Gośc zżyna pomysły z zagranicy, od zagranicznych blogerów i youtuberów. To mnie nie śmieszy.

Gość gość
a kto wczesniej zrobil taki filmik z pajakiem?

Gość gość
Z psem-pajakiem chyba nikt, to może być jego oryginalny pomysł. Ale te jak np przebieranie się za spidermana, wyrywanie kobietom torebek, postacie z horroru.. to wszystko sklonował od znanych zagranicznych blogerów.