Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o 32 latce , która nie wie co to jest ryba po grecku i mieszka z rod

Polecane posty

Gość gość

i mieszka z rodzicami ? :O TYLKO matka w domu gotuje, ona nic nie umie , nigdy nie była z facetem,a jej jedyna rozrywka to chodzenie do parku ? ?

Gość gość
nic nie mysle, mam taka przyjaciolke, z***biscie wyksztalcona ale do kuchni jej daleko, dopiero niedawno zrobila doktorat i dlatego jeszcze mieszkala z rodzicami, teraz poszla od pacy, wynajela mieszkanie, pewnie niedlugo cos kupi, a jej rozrywka to ksaizki :)

Gość gość
Najlepsze że ryba po Grecku nie ma nic wspólnego z Grecją :D A co do tematu mam podobną znajomą która jest już dorosłą kobietą starą panną i chadza tylko po cmentarzu bo twierdzi że tam ma spokój i nikt jej nie napadnie tak jak w parku itp :D

Gość gość
ja nigdy nie gotowalam w domu, nie sprztalam i nic nie robilam, moja mama wolala zrobic to sama, obecnie mam wlasne mieszkanie, zaczelam gotowac po wyprowdzce a moj dom jest bardzo czysty, wiec nieprawda tez jest ze jak kto sie nie nauczy w domu to pozostanie niechlujem, mojej organizacji mozna pozazdroscic :)

Gość gość
a co myslicie o 40 letnim facecie który ma wspólny pokój z 30 letnim bratem,miaszkają w 53m mieszkaniu z rodzicami i dwiema siostrami dodam że wszyscy pracują i mają pieniądze ,jak dla mnie totalna porażka zero samodzielnosci,myślenia czasami myśle że chyba są uzależnieni psychicznie od mamusi

Gość gość
nudna, leniwa, aspołeczna. i zapewne wymagająca od potencjalnego partnera. mam koleżankę, która co prawda mieszka i utrzymuje się zupełnie samodzielnie, ale gotować nie potrafi ni w ząb, seks tylko klasycznie, bez żadnych cudów, do tego pedantka niesamowita. wymagania odnośnie partnera ma kosmiczne, a moim zdaniem nie jest w stanie dać niczego w zamian. bo co, mieszkanie? kiedy ona szuka dzianego, to raczej mieszkać będzie miał gdzie. w domu tylko sprzątać umie, no ale na sprzątaczkę też raczej stać pana z kasą i klasą. seks nudny i przewidywalny. rozmowa, może wspólne hobby, pasje jakieś, tylko że takie rzeczy to się robi ze znajomymi, przyjaciółmi, nie trzeba brać sobie kłopotu w postaci niegotującej i nielubiącej seksu baby, do tego w postaci ślubnej kościelnej, bo ona inaczej sobie tego nie wyobraża.

Gość gość
Spokojna kobieta która lubi spaceru po parku, takie cenię. Ale pod warunkiem że nie jest leniwa.

Gość gość
ten cmentarz to nie taki głupi pomysł, jak sie musiałam uczyć do kursu i wszyscy dookoła mnie w*******i, to najpierw poszłam do parku ale tam jak nie jakiś oblech z fiutem na wierzchu to inny amator darmowej rozrywki i w końcu rzeczywiscie na cmentarzu się uczyłam, święty spokój - bezcenny !