Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec dziecka mojej córki próbował się zabić.

Polecane posty

Gość gość
Nic złego nie zrobiła ale znam tego faceta już 4 lata i często przebywam w jego towarzystwie jak przychodzi do synka i nie wierzę żeby on mógł ją zgwałcić, a inna sprawa to, że córka pewnie by powiedziała o tym bo to już byłaby zbyt poważna sprawa. Kochała go przecież.

Gość gość
I nie zastanawia cię dlaczego zakochana dziewczyna po zajściu w ciążę zaczyna nienawidzić facet, ze nie może przebywać z nim w jednym pokoju?

Gość gość
a moim zdaniem to twoja córka skrzywdziła tego faceta i stąd ta próba,masz potwora a nie dziecko.

Gość gość
Wredna piętnastolatka omotała niewinnego prawie trzydziestolatka. Zastanów się proszę :o

Gość gość
Może jeszcze próbowała mu utrudnić kontakt z dzieckiem i nagadała o nim złe rzeczy wsród znajomych i stad ta próba.

Gość gość
nie wiem czemu, ale mi też się wydaje, że mógł ją zmusić do współżycia - jeżeli nie siłą, to psychicznie. Wielu facetów gra na emocjach i mówi swoim dziewczyną : jak mnie kochasz, to się ze mną prześpij. Być może wtedy coś do niego czuła i może chciała mu to udowodnić, ale kiedy to się stało coś w niej pękło i poczuła do niego wstręt, tak się bardzo często dzieje. Później dowiedziała się o ciąży i się załamała psychicznie... mogła przed Wami udawać, że wszystko jest ok, a po nocach płakać w poduszkę. Teraz minęło już dużo czasu, Twoja córka na pewno wiele rzeczy przemyślała i podjęła decyzję, że nie chce mieć z nim nic wspólnego. Może ona sama ten stosunek traktuje jako pewnego rodzaju gwałt i boli ją to do takiego stopnia, że nie może na niego patrzeć, a dziecko kocha bo w końcu sama go urodziła - a jak wiemy, małe dziecko niczemu winne nie jest. Nie masz innego wyjścia jak rozmowa z córką, myślę, że ona tego bardzo potrzebuje, ale nie potrafi się sama przed Tobą otworzyć.

Gość gość
Ja myślę, że jak córka nawet nie chce przebywać w jednym pokoju jak ojciec przychodzi dziecko odwiedzić to naprawdę musiał ja skrzywdzić, wykorzystać, może teraz żałuje a ona nie chce mu wybaczyć. Może jest zła że przez niego zaszła w ciążę. Spróbuj z nią porozmawiać. Ale nie namawiaj, żeby go odwiedzała.

Gość gość
Ona ewidentnie toleruje tego faceta tylko ze względu na dziecko. I jak zakochana dziewczyna zachodzi w ciążę, kocha dziecko ale faceta od momentu ciąży unika jak ognia skojarzenia mam jak najgorsze.

Gość gość
Próbowałam już rozmawiać z córką wiele razy i na wiele sposobów ale ona nie chce mi tego wytłumaczyć co się stało między nimi, a on wydaje się być porządnym facetem.

Gość gość
On jest sam?

Gość gość
Tak od czasu znajomości z moją córką jest sam.

Gość gość
Porządny facet, gdy ma 25 lat nie bzyka 16 letniej dziewczyn. Jeśli tak robi nie jest porządny.

Przykre że nie masz dobrego kontaktu z córką.Ja mam świetne relacje z córką, z synem również, czasami wcina się synowa, ale idzie to przeżyć. Skoro córka nie chce o tym rozmawiać, musiała doznać rozczarowanie.Nic nie dzieje się bez przyczyny.Nie zmuszaj córki żeby odwiedzała faceta w szpitalu.Pewnie wie co robi, Tobie radze nie wtrącać się.

Gość gość
jak dla mnie to na pewno ją wykorzystał tak jak napisał gość 16.10

Gość gość
może zostawił ją z powodu ciąży i namawiał na aborcję.Teraz jak dziecko jest na świecie mógł zmienić zdanie

Gość gość
Raczej wątpię bo od początku ciąży o nią zabiegał..

Gość gość
po co kopiujesz temat który już tutaj był ? wiem bo udzielałam się w nim

Gość gość
a dlaczego jego o to nie zapytałaś?

Gość gość
Rozmawiałam z nim i on uważa, że córka sama go odtrąciła po tym jak zaszła w ciąże i że nie wydarzyło się między nic szczególnego.

Gość gość
On sam nie rozumie jej zachowania i mówi, że kocha ją..

Gość gość
a teraz pieprzyć sie jej już nie chce, zaraz dorwie następnego gacha i będziesz miała kolejnego wnuka/się.

Gość gość
Córka od tamtego czasu z nikim się nie spotykała.

Gość gość
Też mi się wydaje, że on wykorzystał Twoją córkę.

Gość gość
Możliwe też że on ją wrobił w tą ciążę.Może chciał ją złapać na dziecko i poprzebijał gumki? W mojej rodzinie był taka akcja. Dziewczyna młoda, marzyła o studiach i dalszym rozwoju.On przed trzydziestką chciał koniecznie założyć rodzinę. Bał się też że ona wymieni go na młodszy model i postanowił wpakować ją w pieluchy. Poprzebijał prezerwatywy no i wpadła.Przyznał się do tego i jakież było jego zdziwienie gdy ona go rzuciła.Nie chciała na niego patrzeć. Do teraz z nim nie rozmawia a minęło 7 lat. Nie potrafi mu wybaczyć że zniszczył jej życie i plany na przyszłość.

ja pierniczę, ale macie fantazję :O dorabiacie do prostej sprawy jakieś ideologie :O Dziewczyna jest młoda, odkochała się i nie chce widzieć typa. Proste jak drut.

Gość gość
Odkochać się, a czuć niechęć żeby kogoś w ogóle widzieć do takiego stopnia jak córka autorki to jest różnica.