Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA MAMA MA KOCHANKA

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kompletnie nie wiem co robić, a na ten temat wstydzę się z kimkolwiek rozmawiać. Na wstepie chcę powiedzieć, że mój tata jest niepełnosprawny. Ma problemy z kręgosłupem i chodzeniem a ostatnie tygodnie przebywa na rehabilitacji. Potrzebuje kogoś do pomocy. Moja młodsza siostra się uczy a ja byłam kilka miesięcy za granica. Gdy wróciłam zobaczylam rzeczy innego mezczyzny w lazience. Mama oczywiście znalazła wymówkę. Ok. Dzisiaj przyszedł mój sasiad i powiedzial ze kilka ostatnich nocy spal tutaj mojej mamy kolega z ktorym jezdzi do pracy, ze ona jezdzila do niego i CO NAJGORSZE MOJA SIOSTRA, KTÓRA MA 15 LAT, WSZYSTKO WIDZI, ZGADZA SIĘ NA TO I KRYJE MATKĘ. Nie wiem dlaczego, ale pewnie ma powody. Kompletnie nie wiem co teraz robić. Co innego gdyby mój tata był zdrowy. Wtedy bez wahania bym mu powiedziala o wszystkim, a teraz to go tylko zalamie. A moja matka od niego odejść nie może, bo nie jest tak egoistyczna, żeby zostawić chorego męza. A co najgorsze to mieszkam na wsi. O tym wszystkim wie też moja przyjaciółka i moja rodzina jest teraz obiektem plotek. Wstydzę się wyjść z domu. :( CO MAM ROBIĆ? JESTEM ZAŁAMANA!!! I zła. Jak ona może to nam robić?! Jak może dawać taki przykład siostrze?!

Gość gość
Przykra sprawa. Zdrada to rzecz niewybaczalna, ale wydaje mi się że ta sytuacją jest jakby wyjątkowa. Ile lat ma Twoja mama i ile lat Twój ojciec jest niepełnosprawny? Kobieta pragnie sexu, zdradza i to potępiam. Ale z drugiej strony nie zostawia męża ba jak piszesz nie jest egoistką. Nie wiem co Ci doradzić, może jedynie to, żebyś za szybko nie wydała na nią wyroku.

Gość gość
Nie martw się,daleko jabłko od jabłoni nie odpada. A mama widać jest jeb...wa i potrzebuje chłopa.

Gość gość
cóż można mieć rozdwojenie jaźni...znaczy jeśli tata jest niepełnosprawny i nie może seksu to brakuje jej bliskości i w takim przypadku zdrady nie jestem w stanie potępić mimo iż jest czymś złym...