Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanko, ale potraktujcie serio, bez docinek i glupawych zartow. Bardzo kocham swoja kobiete, jara mnie niesamowicie, czesto zaraz po naszej grze wstepnej kiedy juz jest mokra i rozbieram ja, gdy sciagam jej majtki lubie wziac je w dlon i powochac, a niejednokrotnie i polizac wilgotne miejsce na nich, ona to widzi wydaje mi sie ze nie przeszkadza jej to ale nie wiem czy jest to dla niej krepujace czy nie. Nie bardzo mam odwage pogadac z nia o tym. Powiedzcie mi czy ktos z was ma tez takie ,,jazdy na mokra bielizne'' czy to normalne?

Gość gość
dla mnie jako kobiety to by było podniecające. ale ja mam ostatnio rozszalałe libido :) moim zdaniem powinieneś się jednak zdobyć na rozmowę, delikatnie zapytać, czy jej to nie razi... myślę, że szczerość ją urzeknie i jeśli nawet dotychczas myślała, że to dziwne, po rozmowie będzie do sprawy podchodziła z czułością.

Gość gość
To nienormalne, że nie umiesz napisać słowa "powąchać", a czujesz się na tyle dorosły żeby uprawiać seks :(

Gość gość
Podbudowalas mnie, zwlaszcza ze napisalas tou z punktu widzenia kobiety. Dziekuje za piuowage, szczerosc i. Zrozumienie tematu. Pozdrawiam caluje. Michal

Gość gość
Cieszę się, że mogłam pomóc :)