Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka skrytykowała wczoraj moją kolację

Polecane posty

Gość gość

Niezapowiedzianie wpadła wczoraj koleżanka. Była trakcie przygotowywania sałątki na kolację. Nie dośc że koleżanka weszła do kuchni i patrzyła mi na ręcę, co sprawiło że dziwnie się czułam to jeszcze po zjedzeniu z nami (bo ją już zaprosiłam jak była) powiedziała "i co to tylko tyle? sama sałatka? u mnie to by zaledwie przystawką było, nie ma sensu głodzić rodziny". Oczywiście powiedziałam, że nie każdy musi jeść dużo i to kolacja a nie obiad, a ona dalej po chamsku, że u mnie to z głodu można paść:O W końcu docięłam jej że w lustrze może zobaczyć efekty swojej obfitej diety. Nie mam już koleżanki:O

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz?

Gość gość
rozpaczam i histeryzuję:P

Gość gość
dobrze jej powiedziałaś

Gość gość
Widocznie c*****a ta sałatka była. Dziwna kolacja.

Bezczelna koleżanka i tyle :o Ja sama jadam różne kolacje - lekkie , ale też pojawiają się tłuste. I w życiu nigdy by mi nie przyszło do głowy skrytykować czyjś obiad/kolację.

Gość gość
Sałatka sałatce nierówna- jeśli miała sporo składników w tym jakieś mięso, ser, czy chociażby ziemniaki, to ok, ale jeśli np. sam pomidor z sałatą, to faktycznie, cieniutko, zwłaszcza, jeśli to była kolacja również dla dzieci, to trochę bidnie. Chociaż kanapki były do tego?

Gość poli31
dobrze jej powiedziałaś :D

Gość gośćautorka
to była sałatką z serem feta, więc byłą syta. Nie, nie było kanapek do tego i moje dziecko się najadło. Nie martw się jakby było to by powiedziało

Co wy macie do komentowania? czy były ziemniaki, mięso hahahaha większych głupot nie słyszałam :o co by nie było na tę kolację nikt nie ma prawa się wtrącać i komentować czyichś garów. Tylko wścibskie, gnuśne babska mogą gdakać w ten sposób. Czyli ta "koleżanka" i kafeterianki pokroju tej drugiej z 19:38 kołtuneria jak się patrzy. Niech dotrze do was, że nie każdy lubi na noc pochłonąć pieczonego barana i popchnąć go smalcem ;) u mnie dziś na kolację rukola z pomidorkami, ogórkiem ziołami i octem balsamicznym BO TAK LUBIMY! i nikomu nic do tego :D

Gość gość
Rukola z pomidorkami, to dla królika.

Gość gość
Wy- dorośli, ok- droga dago-jago, ale dziecko w okresie wzrostu potrzebuje trochę więcej na kolację niż pomidorki z rukolą, z tym się chyba zgodzisz????

Gość gość
U mnie w domu cale zycie byly lekkie salatki na kolacje. I w okresie wzrostu i jak juz bylam dorosla. Teraz tez jltak jadamy i nkomu nic do tego. Jedni moga schabowego w panierce jesc a ja lubie salataki

Gość gość
Też wole sałatki :) nie dość,że zdrowsze to smaczniejsze. Ale mam koleżankę, która potrafi jeść pieczonego kurczaka całość SAMA!! wiec różni są ludzie :)

eee... myślałam, że będzie o tym, że jej nie smakowało. Temat z du/py

Gość gość
Dobrze zrobiłaś

Gość Jakie to żenujące
Bezczelna ta Twoja koleżanka.Nie dość że przychodzi do Ciebie bez zapowiedzi, to jeszcze ma czelność krytykować?! Świetnie jej powiedziałaś,Nie masz czego żałować, takie koleżanki trzeba omijać szerokim łukiem.