Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poroniłam?

Polecane posty

Gość gość

Od razu zaznaczę, że nie wiem, czy jestem w ciąży, istnieje jednak taka możliwość, ale na test jeszcze troszkę za wcześnie, bo termin spodziewanej @ mam za kilka dni... Od wczoraj jednak zauważyłam coś dziwnego, a mianowicie po oddaniu moczu po podtarciu na papierze toaletowym dostrzegam takie malutkie beżowe kuleczki i boli mnie podbrzusze, śluzu jako tako brak: sucho, jedynie po oddaniu moczu kilka razy zauważyłam śluz przypominający płodny, który obserwowałam już czasami w poprzednich cyklach na kilka dni przed @. Czy te malutkie beżowe kuleczki i ból podbrzusza to może być poronienie? Wiem, że czasami na bardzo wczesnych etapach dość często się to zdarza, a kobieta nawet nie wie, że byłą w ciąży i poroniła. Czy poronienie na tak wczesnym etapie daje w ogóle jakieś objawy i da się je wychwycić?

Gość gość
nie, to nie jest poronienie

Gość gość
Hmmmm... A co to może być?

Gość gość
infekcja

Gość gość
Te kuleczki są naprawdę mikroskopijne, ledwie zauważalne, zauważalne jedynie na papierze toaletowym, nie na bieliźnie. Objawów typowych dla infekcji brak, żadnego dziwnie wyglądającego śluzu czy przykrych zapachów... Ale kilka tyg. temu przechodziłam infekcję pęcherza moczowego (wakacje nam morzem...), zaleczyłam Uroseptem i witaminą C.

Gość gość
Czy ktoś miał podobnie? Czy to może mieć związek z wcześniej przebytą infekcją pęcherza lub ewentualną ciążą?