Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje późne dziewictwo blokuje mnie przed facetami

Polecane posty

Gość duzyfacet999
przy okazji postanowilem napisac otóz moge pomóc kobieci z póznym dziewictwem znam sie na psychologi itp podkreslam ze nie szukam przygodnego sexu byloby fajnie znalezc czysta milosc duzyfacet999@tlen.pl

Gość nadal autorka tematu
gość dziś powodzenia! ale tak z ciekawości - a wcześniej nigdy nie się nie masturbowałaś? od około roku tak, i świetnie mi to wychodzi :)

Gość gość
Powiem Ci, że jeszcze niedawno byłam w takiej samej sytuacji. Jestem młodsza o rok od Ciebie, co jednak nie zmienia beznadziei sytuacji. Zaczęłam się spotykać z fajnym facetem. On nie naciskał, powiedział że poczeka, ale nic nie wiedział o moim "problemie". Pewnego razu gdy się już zaczynało robić gorąco on zapytał czy bym chciała. No i chciałam, doszłam do wniosku że to już i będzie co ma być. Już nie mogłam dłużej wytrzymać :p Było fajnie, podobało mi się. On nie zauważył że to mój pierwszy raz. Nie żałuję. Nie powiem Ci żebyś się nie bała, bo lęk będzie, ale daj się ponieść chwili i zaufaj mu.

Gość gość
Sadzisz, że każdy facet myśli o seksie? A ty co robisz? Daj sobie szansę poznać faceta, może okaże się, że jest całkiem ok. Faceci często myślą o seksie ale taka ich natura. Jestem kobietą i też często myślę o seksie :-P Tak jak pisał ktoś wyżej, poznaj faceta i daj się ponieść swoim pragnieniom. Przecież nie musisz rozpoczynać znajomości od seksu. Jak poczujesz, że to odpowiedni moment to obawy znikną.

Gość nadal autorka tematu
Dzięki :)

Gość gość
jeśli facet będzie w porządku ,to podziękuje że czekałaś na niego, i że nie jest tym xxxxxxx.... w twoim życiu.

Gość gość
A czego Ty sie stresujesz dziewczyno , jeśli gość ma trochę oleju we łbie to potrafi to docenić . A jeśli nie to kopnij go w d....ę bo jest nie wart Ciebie . Główka w górę wszystko będzie dobrze .

Gość gość
tu autorka dziękuję za wszystkie wypowiedzi !! :)