Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirrami

Dziwna wydzielina

Polecane posty

Gość mirrami

Ok kilku dni wydobywa sie ze mna dziwna bialawa bardzo lepka wydzielina, wlasciwie bez zapachu. Dodam, ze powinnam dostac okrasu ale zamiast tego jest to cos, co gorsza dzis mialam przez to cale mokre majtki. Prosze o rade jaka moze byc tego przyczyna, od ponad 4 lat biore tabletki i nigdy nic takiego nie mialo miejsca.

Gość gość
może infekcja bakteryjna? ja ostatnio myślałam,że rodzę, tak się ze mnie lało,że myślałam,że to wody. A się okazało,że się bakteria przypałętała, dostałam globulki i jest ok.

Gość gość
Moze to być z braku systematycznego bzykania,Podniecasz sie stąd cieknie z ciebie.

Gość gość
Watpie, zeby powodem braku okrasu bylo podniecenie, biorac pod uwage normalnie wspolzycie dwojga mlodych osob. Zastanasiam sie co moze byc powodem tego, ze nie wystapil okres a zamiast niego jest ta bialawa wydzielina. Wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien, wiec myslalam, ze moze ktos z wlasnego przyadku wie co moze byc tego przyczyna.

Gość gość
Okres może Ci się przesunął o dzień lub dwa, a wydzielina to pierwsze oznaki infekcji. Moim zdaniem zaaplikuj sobie probiotyk póki jeszcze nie masz okresu, bo potem musisz czekac aż minie. Dobry i szybko działający jest Lactovaginal, przywróci własciwe pH i może uda się zahamowac rozwój infekcji.

Gość gość
jeśli jeszcze nie rozwiązałaś problemu autorko to zerknij sobie na foto wydzielin przy najczęstszych infekcjach intymnych: http://www.invag.pl/Infekcje_pochwy/Rodzaje_infekcji ...możliwe że masz początki infekcji, choć nie jestem przekonana że infekcja może "przesunąć "okres. Silny stres, zmęczenie owszem...