Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 latek sika w majtki w nocy nosi pampersy matka dziecka jest nauczycielką

Polecane posty

Gość gość

Znam kobietę która jest psychologiem w szkole podstawowej. Jej dziecko skończyło już 4 lata. Synek sika w majtki i nosi pieluche. Na noc zakładają mu pampersa, czy to jest normalne? Dziecko jest strasznie niegrzeczne. Nie uczą go niczego. Czy wasze 4 latki noszą pieluchy?

Gość gość
Co Ciebie obchodzi dziecko innej obiety? Kaze Ci te pampersy zmieniac? Wplywa to jakos na twojego malucha? Nie rozumiem w czym masz problem.

Gość gość
bo zastanawiam się czy to jest reguła bo dzieci od 5 lat idą do szkoły więc jak pojdzie skoro sika w majtki

Gość gość
Ile lat musi mieć dziecko żeby umiało samo iść do wc?

Gość gość
dla mnie to jest chore

Gość gość
Normalne to pewnie nie jest, ale skąd wiesz, czy on nie ma jakichś zaburzeń. Przecież skoro babka jest psychologiem, to zapewne z taką czynnością jak odpieluchowanie teoretycznie powinna sobie poradzić lepiej niż inne matki.

Gość gość
bo zastanawiam się czy to jest reguła bo dzieci od 5 lat idą do szkoły więc jak pojdzie skoro sika w majtki X To chyba ta mama powinna sie nad tym zastanawiac a nie ty. Martw sie o swoje dziecko. Czy tobie sie nudzi zeby takie pierdy wymyslac? Chyba nie masz prwdziwych problemow w zyciu. A tak na logike, to widzialas kiedys dziecko w szkole w pieluchach? Bo ja nie.

No ale ta mama to psychologiem jest czy nauczycielka? Bo wiesz, Autorko, to bardzo ważna kwestia

Gość gość
ja mojemu 3 lata 7 mies też zakładam na noc pieluchę i co z tego ,mam to w d***e co kto myśli .

do 6 lat moze takie moczenie wystepowac dopiero jak dziecko skonczy 6 lat jest to juz chorobowe lub przez silne zasypianie.