Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój 6 latek już się masturbuje. Czy wasi też ?

Polecane posty

Gość gość

rozwija sie nie reaguje, by nie niszczyc mu psychiki :)

Gość gość
moj od 5rż bawi sie siusiakiem

Gość gość
hah...6latkiem nie byłam i takiego nie mam, ale byłam 6latką i owszem w tym wieku uskuteczniałam samogwałt, a w wieku 8 lat zaczęłam oglądać zdjęcia nagie...nie zaszkodziło mi to, wyszłam za swojego pierwszego :P

Gość gość
Tawredna nie wiem jaki sens miała Twoja wypowiedź?

Gość gość
Najlepiej nie robić z tego szumu, samo przejdzie. Dzieci są ciekawe tego co nowe, swojego ciała. Pamiętam, że jak byłam młodsza masturbowałam się krzesełkiem od rowerka w czasie jazdy (unosiłam przód wyżej). Przeszło bardzo szybko. Ale zapamiętałam to do dziś, więc to silne przeżycie -z tego wniosek, że łatwo o błąd rodzica. Jak byłam w I klasie szkoły podstawowej oglądałam zdjęcia gołych pań. Jak szłam do komunii w II klasie to się z tego wyspowiadałam :D Wszystko minęło.

Gość gość
To normalne. mój syn ma 7 lat. wie, że penis pomaga tatusiom dać nasionko na dziecko mamusiom, ale nie wie w jaki sposób i go to nie rusza. czasem sie dziwi jak mu penis twardnieje, myslał że to coś złego się dzieje z jego penisem, ale mu wyjasniliśmy, że to znaczy, że jest zdrowy. nie reaguj. jak pisałam, to normalne. ja pamiętam, jak miałam 6 czy coś lat i jak isę bawiłam poduszkami, to poczułam dużą przyjemność jak miałąm poduszkę między udami (mialam majtki i spódniczkę). i co? jakoś nie wyrosłam na łatwą paniusię, moj pierwszy raz mialam mając 21 lat a pierwszy pocałunek 16. teraz mam 35 lat i na "koncie" 4 partnerów seksualnych w tym TEN właściwy od 12 lat

Gość gość
Moj jak 3 lata skończył to ruszał :-ap z czasem zaczął mówić mama on sie rusza :-D