Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ważna jest dla was luźna pochwa?

Polecane posty

Gość gość

Szukam kobiet z pojemną pochwą. Kobieta z ciasną pochwą jest dobra dla dewiantów jak pedofile. Moim marzeniem jest partnerka zdolna do podwójnego fistingu. Mógłbym taką na rękach nosić. Mam przeciętnej wielkośc***enisa - obwód to tylko 14 cm, długość około 16 cm

Gość gość
To nie Ty pisałeś dzisiaj o swojej żonie?

Gość gość
" zdolna do podwójnego fistingu. Mógłbym taką na rękach nosić." ha ha Mistrz trollingu

Gość gość
:O Czasem było by dobrze jak byście zastanawiali się nad tym co piszecie :O

Gość gość
trolling to okłamywanie samego siebie, że ciasna pochwa jest lepsza od luźnej. Niech ludzie dowiedzą się że nie sami dewianci lubiący mikropochwy są na tym świecie

Gość gość
A my z żoną uwielbiamy takie zabawy przez 20lat związku zastanawiałem się się gdzie jest granica i większe nie wejdzie i co jakiś czas bylem na nowo w szoku i z podziwem patrzyłem na nią jak leży potem obolala,ale spełniona i odprezona .Wtedy jestem szczęśliwy że mam ja przy sobie,a nie dewotke co wszystko nie standardowe uważa za zboczenie i dewiacje,nam odpowiada taką zabawą,a brak zobaczenia to też zboczenie.Pozdrawiam wszystkie odważne panie i bawcie się jak obojgu to pasuje,a ci normalni niech myślą co chcą,bo lizanie c**y czy jaj to standard tak jest OK,ale dłoń osadzona w pochwe to dewiacje.A to ile tam się zmieścić zależy od temperamentu bo tym normalnym zimnym dworskim to byle siurek będzie obcierall

Gość gość
Czy wy mężczyzni naprawdę lubicie szerokie pochwy ?

Gość gość
Ja też nie tylko założyciel tematu. Luźna wcale nie przeszkadza.

Gość gość
ja uwielbiam luźną pochwę mojej żonki, wkładam jej całą dłoń i prawie drugą, uwielbiamy oboje takie pieszczotki, ma niesamowite orgazmy podczas takich pieszczot, a penisa mam małego około 14cm, w niczym to nie przeszkadza