Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka93

Konkursy internetowe

Polecane posty

Gość anka93

Czy bierzecie udział w konkursach online? Udało się wam kiedyś coś wygrać? Ja próbowałaam w kilka razy w konkursach fotograficznych, ale wygrałam tylko koszulkę jako nagrodę pocieszenia. A Wy? Jakie konkursy lubicie? Jak je znajdujecie?

Gość OLIWIAA3
Ja lubie Konkursy w których trzeba się wykazać kreatywnoscia. Napisać wiersz, dokończyć zdanie, zrobić fajne zdjęcie. Kiedyś nawet miałam 3 miejsce i wygralam toster oraz komplet ubranek dla dziecka

Gość gość
Moim zdaniem to jest sciema. Nigdy niczego nie wygralam i chyba zawsze wygrywaja dzieci organizatorow.

witam na www.hapnij.pl jest wiele konkursów internetowych i są fajne nagrody. I nie jest to ściema bo ja sama już wygrałam:)

Cześć, Zgadzam się z jolka558 na stronie hapnij.pl są naprawde fajne konkursy. Sądzę, że każdy tam znajdzie coś dla siebie. Polecam jednak promocje, które się tam znajdują. Ostatnio kupiłam świetne buty i to w dodatku za bezcen. Teraz poluję na jazdę próbną MINI. Zawsze mi się marzył własny mały mini. Teraz może chociaż się nim przejadę po mieście. Gdyby ktoś chciał to tu jest link do jazdy próbnej MINI http://hapnij.pl/promocja/nowy-mini/

Gość etry
zajrzyjcie na stronę militaria pl! Tam mają super konkurs! Banalny i jest nagroda gwarantowana.

Gość Jagod
Ten co można wygrać CAT?

Gość jaruba77
#unboxing militaria. do wygrania telefon CAT