Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie kupujecie kabanosy czy parowki?

Polecane posty

Gość gość
W ogóle nie kupujemy.

Gość gość
Kabanosy czasem kupujemy, ale nie zwracam uwagi jakie. Najczęściej na wagę a nie foliowane. A z parówek się w porę wyleczyłam.

Gość gość
Witam, zastanawiam się,czy małe dzieci również mogą zajadać się kabanosami? My z mężem uwielbiamy i właśnie myślimy,czy dawać naszemu dziecku? Szukam najbardziej naturalnych produktów mięsnych i z kabanosów znalazłam firmę Tarczyński http://www.tarczynski.pl/pl/produkty/kabanosy-exclusive . Czy ktoś również daje swojemu dziecku te kabanosy? :)

Gość gość
kabanosy tarczynski lub z lida pikok jemy my i 3 letnia corka, z parówek corci kupujemy piratki z lidla

Gość gość
Pytanie brzmiało jakie-wiec komentarze Ze wcale nie kupujecie zostawcie dla siebie. To nie wątek ktory ma oceniać. Tu jest zadane konkretne pytanie i wystarczy odpowiedzieć Ale zawsze jakas kretynka sie znajdzie i swoje 5gr wsadzi

Gość gość
kabanosy Tarczyński, parówki Berlinki albo Sokołów te z szynki

Gość gość
ja ostatnio pierwszy raz od chyba 15 lat (mam 32) kupilam parowki. Nazywaly sie Slowianki bodajze z sokolowa ale nie jestem pewna. W skladzie 93% piersi kurczaka i musze powiedziec ze sie pozytywnie zaskoczylam. Pewnie bede je czasami kupowac dla dziecka. Co do kabanosow to kupuje tylko z mojej lokalnej masarni- bardzo dobre ale znane tylko w moim regionie.

Gość gość
Najlepsze kabanosy są w PoloMarkecie. Sprawdzcie markę Twoje Smaki. Według mnie to naprawde najlepsze kabanosy jakie jadłam.

Gość gość
kabanosy kupuję wy£ącznie 1 gatunek w pobliskim sklepie mięsnym, kosztują sporo i tylko te nam smakują, więc nie pomogę. Z parówek wyłącznie piratki z lidla lub o identycznym składzie tylko normalnej długości, chyba nazywają się Pure. Leżą obok siebie na półce, bo różnią się tylko opakowaniem - piratki są pakowane w kolorową folię. Te parówki mają najlepszy skład. Jestem pewna, no porównywałam wiele i też maja 93% mięsa w składzie.

Gość gość
kabanosy drobiowe "francuskie" a parówki z szynki Sokołowa

Gość gość
Parówki pikok pure z lidla Skład: Skład: 93% mięso z szynki wieprzowej, woda, sól, glukoza, przyprawy, ekstrakty przypraw, kolagenowe białko wieprzowe, aromaty, susz z aceroli (owoców Malpigii granatolistnej)

Gość gość
Piratki i pure z lidla.

Gość gość
Parówki z szynki sokołów, dla psa jakieś najtańsze (uwielbia parówki a nie robi jej to różnicy jakie je). Kabanosów raczej nie kupuję.

Gość gość
Kanałowy tarczyński, parówki bezglutenowe z Piotra i Pawła

Gość gość
Parówek nigdy nie kupuję, kabanosy czasami, do przegryzienia w czasie podróży.

Gość gość
Mój syn uwielbia tarczynskiego wieprzowe, parowek nie jada. Ja od czasu do czasu berlinki