Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy chcą Ukrainek na żony, bo potrzebują uległych idiotek

Polecane posty

Gość gość

ktore beda im dawac kiedy pan i władca zechce, prac i sprzatac z usmiechem na twarzy. Prawie kazdy Polak szukajacy zony ze wschodu to cebulak, ktorego nie chciala zadna Polka, Niemka, Włoszka itp

Gość gość
Bo potrzebują kobiet inteligentnych. W dawnej pracy spotkałem kilka Ukrainek. Są pracowite, szczere, miło przebywać w ich towarzystwie. Autorka to stara panna która nienawidzi facetów.

Gość gość
To są takie same "idiotki",jak Polki za granicą,chcące wyrwać się do lepszego świata tępa dzido....niektóre z nich mają po kilka fakultetów i z pewnością o całe niebo są mądrzejsze od ciebie...

Gość gość
ci faceci to tacy sami debile jak polki szukające obcokrajowcow. Zgadzam sie

Gość gość
bo Ukrainki każdego brzydala który trochę o siebie zadba i jest przy forsie z automatu uważają za przystojnego interesującego mężczyznę. Ot i cała logika

Gość gość
Sama jesteś idiotką, pasztecie :)

Gość gość
Kolejny temat założony przez frustratkę której nikt nie chce :) że też ni ma tu moder/atora, zrobiłby porządek z tym forum.

Gość gość
Dla Ukrainek główną życiową ambicją jest mieć męża i mu służyć. Nic dziwnego, ze facetom to odpowiada, przecież w takim układzie nic nie musza robić, czują się superbohaterami i w dodatku mają ładną żonkę, która patrzy na nich maślanymi oczami za to, że w ogóle SĄ. Co się dziwić facetom? :D Jakbym była facetem to też by mi się to podobało. Ale ponieważ jestem kobietą, to szczerze gardzę i tymi "ambitnymi" Ukrainkami i facetami, którzy je sobie biorą :D

Gość gość
Tak wiemy, wy wszystkim i każdym gardzicie, tylko nie sobą.

Gość gość
Ale ponieważ jestem kobietą, to szczerze gardzę i tymi "ambitnymi" Ukrainkami x A teraz pochwal się co ty wiesz o Ukrainkach? Była z jakąś z nich w związku? Jak zwykle głupie laski z kafe posługują się wyłącznie stereotypami, lub tym co wyczytały na pudelku i innych fachowych portalach :P Ponad połowa Niemców uważa Polki za k***y, więc chyba lepiej już być służalczą Ukrainką niż Polką z taką reputacją :P

Gość gość
A teraz pochwal się co ty wiesz o Ukrainkach? Była z jakąś z nich w związku? Jak zwykle głupie laski z kafe posługują się wyłącznie stereotypami, lub tym co wyczytały na pudelku i innych fachowych portalach jezyk.gif Ponad połowa Niemców uważa Polki za k***y, więc chyba lepiej już być służalczą Ukrainką niż Polką z taką reputacją jezyk.gif " x Ale nie powiesz, że to nieprawda i nie lubisz tego w Ukrainkach: "Dla Ukrainek główną życiową ambicją jest mieć męża i mu służyć. Nic dziwnego, ze facetom to odpowiada, przecież w takim układzie nic nie musza robić, czują się superbohaterami i w dodatku mają ładną żonkę, która patrzy na nich maślanymi oczami za to, że w ogóle SĄ."

Gość gość
One po prostu cenią domowe ognisko. Wiedzą że dom i rodzina są w życiu najważniejsze. Kochają to. A Wam to mało. Wy wszystko krytykujecie i wszystkim pomiatacie. Mając wybór wiadomo na co facet się zdecyduję: na Ukrainkę, bo ona ceni rodzinne wartości. Znacie kobiety to słowo? "Wartości"?

Gość gość
Ty to nazywasz rodzinnymi wartościami i domowym ogniskiem, bo ci tak wygodnie i się tym wybielasz :D Ja to nazywam dowartościowywaniem facecika, który boi się kobiety z charakterem, która nie będzie jak głupia geś powtarzac wszystkiego za nim i wielkimi oczami wpatrywała się w niego jak w obraz, za to że jest. Ukrainki to nie tlyko tworzenie domowego ogniska, to po prostu dowartościowująca służba dla faceta z kompleksami, który ładnie to sobie określi "domowym ogniskiem" :D Mój rodzina tez jest dla mnie najwazniejsza, a mimo to nie mam ukraińskiej mentalnośći, że podlegam facetowi.

Gość gość
"Wartości"? Każda ukrainka dobrze zna :D my znaju piniondze, znaju wartości hihihi :D

Gość gość
Mi tak wygodnie i się wybielam? Dobrze się czujesz? Ja nie mam żony Ukrainki. Po prostu jestem uczciwy w swoich osądach. Nie pluję, nie gardzę.. no i idę juz z tego bagienka, żebyś mnie nie pobrudziła swoim błotkiem.

Co was interesuje z kim jest mezczyzna ktorego nie chcecie? Oni beda razem szczesliwi a wy bedziecie marudzic jak te przyslowiowe stare babcie.

Gość gość
Ale nie powiesz, że to nieprawda i nie lubisz tego w Ukrainkach x Pierwsza rzecz to ja nie gustuję w Ukrainkach, po drugie znam 3 Ukrainki i one faktycznie cenią rodzinę i wartości bardziej niż większość Polek, służalcze nie są, bo potrafią się postawić kiedy trzeba, a przy tym potrafią docenić wartość pieniądza i są bardzo pracowite, brak u nich syndromu "księżniczki", wezmą każdą pracę gdzie mogą zarobić i nie boją się połamać paznokcie. Ale jak Ukraina wejdzie do Unii to szybko to się zmieni, otwarcie na zachód i konsumpcjonizm zrobią swoje, staną się tak samo pazerne na kasę jak większość Polek.

Gość gość
Ukrainki i inne kobiety dawnego CCCP nie dają sobie napluć w kaszę,potrafią sposobem okiełzać faceta-je im z ręki eta russkaja żenszczina,job twoja mać

Gość gość
Często Ukrainki płacą polaczkom za ślub dla obywatelstwa :( znam taki przypadek. Ukrainki to p******e suki odradzam jako koleżanki.

Gość gość
Ukrainki to najbardziej fałszywe idiotki po tej stronie globu, do tego tolerują zdrady bo to na Ukrainie normalne jak każda patologia.

Gość gość
Ludzie z kafe to musza miec cholernie nudne zycie,ze wymyslaja takie tematy "z d**y".:-)