Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela24

Wydzielina, duzo wydzieliny

Polecane posty

Gość ela24

Może zacznę od pcozatku w zeszłym miesiacu zazylam escapelle, okres wystapil prawidlowo tzn w terminie w ktorym powinnien sie zjawic. Ale mam problem od momentu pojawienia sie okresu tj. od 23 sierpnia do teraz mam mnostwo wydzieliny. Nie smierdzi jst bezbarwna itp. Tak jakbym non stop byla podniecona tj, jest jej naprawde duzo i msuze nosic wkladki. Toche mi to przeszkadza. Czy wiecie czym mzoe byc to spowodowane?

Może robi się z Ciebie ślimak? sprawdź czy rośnie Ci muszla na plecach. :D Przepraszam, to głupie, ale nie mogłem się powstrzymać.

Gość ela24
Siorbet haha spoko przynajmniej sie usmiechnelam na ten komentarz :P Co do slimaka no coz oststnio fakt jakas powolna sie zrobilam :P

Gość gość
Zapros swojego faceta do lozka ;) niech to porzadnie wykorzysta! Ja Ci zazdroszcze, ja po tabletkach sucha jestem i w gre wchodza lubrykanyy

Gość ela24
No ale dziwi mnie to gdyz wczesniej tak nei mialam.

Gość gość
a w ulotce tych tabletek nic takiego nie jest opisane? ja sporo mlecznej,wodnistej wydzieliny przez dłuższy czas miałam tylko w ciaży-ale lekarz twierdził że jest fizjologicznie prawidłowa i tylko profilaktycznie kazał stosować lactovaginal...

Gość gość
Duża ilość wydzieliny świadczy o infekcji. Tabletki sprzyjają grzybicy. Wiem, że przy niej są serowate upławy jednak u mnie np. zaczyna się w dużą ilością takiego właśnie śluzu. Inna opcja to, że źle reagujesz na te tabletki.