Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioletowy Kłąz

wybielanie zębów

Polecane posty

Gość Fioletowy Kłąz

Witam, Mam problem z kolorem zębów, są żółte pomimo tego, że często je myję :( Zastanawiam się nad wybielaniem ale niestety nie wiem jaką metodę wybrać. Czy ktoś coś może doradzić? Najlepiej gdy jest po wybielaniu i może napisać coś więcej niż to co oferują ulotki reklamowe czy to gabinetów czy to produktów :) Z góry dziękuję

Gość gość
ja płucze usta wyskiej jakości olejem kokosowym od jakiś 2 tyg i zęby się rozjaśniają - aczkolwiek ja mam trochę kamienia ale osadów nie mam za wiele, nie pale kawę i herbatę pijam raz w tygodniu średnio. Może być że moja metoda będzie za delikatna,

Gość Fioletowy Kłąz
nikt nic nie doradzi?

Gość Fioletowy Kłąz
:) pomóżcie

Gość gość
chyba najbezpieczniej wybielanie zębów w gabinecie zrobić. Tzn - na pewno dobrze, jak stomatolog obejrzy, oceni szkliwo i wybierze metode optymalną, ja miałam wybielane zęby tutaj http://popkoadam.pl - super wyszło.

Autorze, zanim wydasz duzo pienièdzy, kup płyn do płukania ust wybielający, i płucz 3x dziennie. Znacząco wybieliłam zèby, stosując Maxi One.

Gość gość
dokładnie płyn do płukania może się sprawdzić, ale i tak myślę,że wizyta u dentysty przed podjęciem tego typu zabiegów wybielających zęby jest wskazana. Ja co prawda wybrałam wybielanie nakładkami u swojego stomatologa www.bezbolesnie.pl/specjalizacje-2/stomatologia-estetyczna i wybielałam samodzielnie w domu, ale wolałam się skonsultowac by w miare ominąć ryzyko zniszczenia sobie szkliwa.