Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anif

Mdłości

Polecane posty

Dziś mnie bardzo mdliło.Ale to tak jakby falami.Momentami mocniej,przechodzi i za jakiś czas ponownie.za 3 dni robię test, bo staramy się o maleństwo.dodatkowo bolą mnie strasznie piersi..zastanawiam się, czy te mdłości nie są od witamin, ale wieczorem też by mnie muliło ? czy miałyście podobne objawy przed ciążą ? poza tym te mdłości tak szybko by się pojawiły ? proszę o opinie

U mnie mdłości zaczęły się 2 dni przed spodziewanym okresem. Punktualnie o 23:10 witalam się z sedesem przez 2 miesiące. W dzień spodziewanej miesiączki zrobiłam test i wyszedł pozytywny ( intuicyjnie czułam ze jestem w ciąży ).

Gość gość
Mi mdlosci sie zaczely tydzien po spodziewanej miesiaczce i trwly 4 miesiace

Aaaa, czyli wszystko możliwe. Myślałam że to przez witaminy, ale to się nasila i przechodzi i tak od 3 dni.Dziś wypiłam kawę, którą zaczęłam ograniczać i myślałam że będę wymiotować.Nie mogę się doczekać aż zrobię test.Myślicie że jak zrobię 3 dni wcześniej, to pokaże mi prawdziwy wynik.dodam, że mam test,który kupiłam w Belgii.kosztował 10 euro i jest na nim napisane,że pokazuje wynik 4 dni wcześniej

Gość gość
Zrob co ci szkodzi

Szkoda mi go zmarnować, jeśli będzie jednak za wcześnie na wynik rzeczywisty. muszę poczekać, chociaż ciekawość ogromna :)

Gość gość
A nie mozesz kupic jakiegos tanszego testu?

Gość gość
test kosztuje dyche :D al przed data miesiaczki jest raczej zmarnowany to moze byc to ... ja o tym czasie zaczelam jesc na kilogramy kapuste kiszona :D

postaram się jutro wyskoczyć na miasto (mieszkam na wsi ;) ) i kupić coś tańszego.w dniu @ zrobię ten co kupiłam w Belgii i myślę, że wynik będzie zgodny z prawdą.

a ja właśnie sobie uświadomiłam,że zjadłam na kolację gołąbka, sałatkę jarzynową i popiłam to gorącym mlekiem :o