Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks ze starszą

Polecane posty

Gość gość

Hej, nie wiem czy dobrze trafiłem z stroną, ale muszę gdzieś to z siebie wyrzucić. Od okresu ponad dwóch miesięcy obsesyjnie myślę o seksie z starszą kobietą. Boje się trochę, że nawet przerodziło się to troszkę w manie, lecz ciągle zaprzątam sobie tym głowę jak by to było. Jak myślicie, są jakieś przeciwwskazania co do tego ? Dodam że mam 18 lat. Pozdrawiam

starsza, to znaczy iloletnia? dla 14latka/ki, 24latek jest stary/a.. wiec co wlasciwie kryje sie za slowem "starsza"

Gość gość
Chodzi ci o to , ze starsza = doswiadczona ?

Gość gość
Nie ma żadnych przeciwwskazań :) Wszystko zależy tylko od Twojej inteligencji. Jak namówisz jakąś kobietę, to czemu nie?

Gość gość
Tak, chodzi mi właśnie o kobietę doświadczoną, która już dobrze wie czego chce od życia.

Gość gość
Tylko to jest właśnie problematyczne, podejrzewam że dla większości kobiet jest to nawet nie do wyobrażenia. A tak z ciekawości, obracając kota ogonem, Panie zdarza Wam się czasami myśleć nad tym ?

szczerze mowiac, nie zdarza mi sie myslec o seksie z prawie wnukiem. byc moze jestem odosobniona w swoim nie mysleniu, ale nie wymagajmy zbyt wiele od babci ;)

Gość gość
Kobiety nie myślą o takich sprawach dopóki nie mają jasnej motywacji :P Ale mogę ci napisać z własnego doświadczenia - zdarzyło mi się uwieść, drogą internetową, a następnie w realu, kobietę dwanaście lat starszą ode mnie, rozwódkę po czterdziestce, całkiem atrakcyjną. I przez rok wyprawialiśmy takie rzeczy, że kama sutra się chowa :)

Gość On_193cm
Bo tak jest . Mam 31 lat i najlepszy sex w życiu miałem z Kobieta o 15 lat starszą. Chętnie nawiąże miłą znajomość z Panią + 40 . Mazowieckie , okolice Płońsk, Mława, Pułtusk ... zapraszam themaxi019@gmail.com

Gość gość
słaba reklama a portal bardzo mizerny ...