Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

W pewnym wieku lepiej jest nie przyznawać się do prawictwa

Polecane posty

Gość gość
a jaki to wiek "pewien"?

Fakt, człowiek który mierzy siebie miarą tego czy włożył czy nie włożył jest dość płytki i z całą pewnością nie potrafi nawiązać żadnej intymnej lecz nie seksualnej relacji z kobietą gdyż jego punkt widzenia kobiet jest właśnie taki jak przedstawiłem - włożyłem lub nie włożyłem. A rycerze? Ci bardziej szlachetni nie uprawiali seksu aż do ślubu, a kobiety były mimo to ich życiem.

no, w pewnym wieku należałoby ogarnąć, że o takich rzeczach się nie mówi, bo nikogo to nie interesuje. a jak jakaś dziewczyna będzie chciała z Tobą seks i się dowie, że jesteś "zielony" i jej się odechce to sorry... schizofreniczka? to chyba tak nie działa "prześpię się z nim, bo jest PEWNIE doświadczony". tylko prześpię się z nim, bo mnie pociąga. niech jakiś seksualny mnie poprawi, ale naprawdę nie wydaje mi się, żeby ludziom przechodziła chcica na kogoś, chcica, która się narodziła z PODEJRZEŃ:O jeszcze faceta rozuiem, bo może ta błona jest dla niego jakaś obrzydliwa:D

Gość gość
fubu, dobrze prawi

Gość gość
Dlatego prawdziwy mężczyzna choć raz spotkał się z prostytutką!

Gość gość
ha ha prawdziwy mezczyzna nie chodzi na d***** nie musi placic za sex

Gość gość
Guzik prawda, ostatnio z dwa trzy dni temu o tym tu pisalem,ze na prawika mozna podrywac dziewczyny i,ze majac jeszcze 30 lat sciemnialem,ze nim jestem gdyz to dobry wabik byl. Wiem bylem oszustem :-P

Można sobie tak żartować, ale ,musisz sprawiać wrażenie pewnego siebie itd. Wtedy będą myślały, że żartujesz, albo że masz wyj..ne na wszystko i się nie przejmujesz.

Gość gość
Nie sprawiac wrazenie tylko byc pewny siebie gosciu. Ty masz sieczke troszke w glowie wiesz? Robisz z prawictwa cos strasznego a to normalna rzecz i jak juz pisalem kazdy nim byl a to czy ktos wczesniej zaczal czy pozniej nie ma znaczenia. O ile ktos ma poukladane w glowie bo Ty chyba nie :-P:-D Robisz z siebie oferme i outsidera a takiego nikt nie chce. Uzalasz sie a nic ze soba nie robisz. Pozostaja tez tacy ktorzy nigdy nie zaznaja seksu i wlasnie wygladasz na lidera w tej kwestii:-D Ale to wsztstko Twoja zasluga,gratuluje!:-D :-D :-D

Gość gość
"Robisz z siebie oferme" x ej, offerma jest tu tylko jeden, no!

looooser cześć :) jeszcze nie teraz dokładnej daty nie znam x pewnie nie zaznam to możliwe