Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po porodzie...

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy. Mam ważne pytanie. Czy któraś z Was miała może nawracające krwawienia po porodzie sn? Jestem 7 tyg po i niestety nadal krwawie. Jednak krwawienie nawraca tzn. kilka dni spokoju i znowu... Nic nie boli, gorączki brak i karmię piersią. Wizyta u gina dopiero w przyszłym tygodniu...

Gość gość
Nie powinno tak byc,krwawienie sie konczy i tyle,pozniej miesiaczka.Nie nosisz ciezkich rzeczy?Nie zaczelas cwiczyc?

Gość gość
Idz do ginekologa a nie na kafe sie pytasz. Usg tu potrzebne.

Gość gość
Na wizytę po połogową idę właśnie w przyszłym tygodniu.. A krwawienia są na początku żywo czerwone a potem słabną jak podczas okresu. 2 dni temu myślałam że to już naprawdę koniec plamień a tu dziś rano znów od nowa..

Gość gość
Mamy wiecie jak jest z lekarzami na kase chorych. Terminy obowiązują niestety wszystkich a najtańszy ginekolog u mnie prywatnie to 120 zł a teraz dla mnie to dużo.. dźwignąć zawsze się coś dźwignie - wiadomo wózek trzeba wnosić po schodach itd..

Gość gość
Kobieto idz na izbe przyjec tam od reki gin za darmo zrobi usg! Opisz objawy mozesz miec cos z macica ja mialam krwotok 3 tygodnie po porodzie bo tak jak Ty chodzilam sobie raz krwawilam raz nie i olewalam to.

Gość gość
Moze zle cie wyczyscili podczas porodu i pozostalo np.lozysko stad te krwawienia.To pierwszy raz tak krwawisz czy to sie powtarza.Ja po pologach od razu dostawalam miesiaczki doslownie w 1 dniu skonczyl sie polog na drugi dostalam miesiaczke.Ale nie tak ze to sie powtarza co jakis czas.

Gość gość
Wszystko jest ok:) dwa razy rodziłam i własnie też tak miałam:) trochę przerwy i znowu kilka dni plamień, w sumie jakies 7 tygodni:)

Gość gość
Sprawdzić trzeba, ale aj chyba tez tak miałam, że po przerwie dostałam znów czerwone krwi, myślałam, że to miesiączka, ale ta nią nie była.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi :) właśnie wiele jest takich przypadków z tego co czytałam i nie wiem czy należy się martwić.. w przyszłym tygodniu wizyta to się dowiem czy wszystko ok..

Gość gość
Też tak miałam, kilka dni spokoju i potem znowu nawracały krwawienia/plamienia. Kiedy poszłam na wizytę po połogu, lekarz powiedział, że to najzupełniej normalne.