Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rozmiar penisa ma znaczenie okiem kobiety.

Polecane posty

Gość gość

Drodzy panowie, a czy rozmiar piersi u kobiety ma dla was aż takie znaczenie? Sądzę, że gdy się kogoś kocha i ta osoba stara się dla nas to rozmiar nie ma znaczenia. Nie wychodziłam za mąż za penisa tylko za jego właściciela. Doprowadzić kobietę do orgazmu można też inaczej niż tylko penetracją. Nie wiem czy penis mojego ukochanego mieści się w średniej krajowej bo nie mam porównania i nie potrzebuje go. Jesteśmy razem od 10 lat, a małżeństwem od 6lat i z każdym rokiem jest nam razem coraz lepiej, również w łóżku jest nam cudownie bo zamiast zniechęcać się początkowymi niepowodzeniami daliśmy sobie czas na dopasowanie ponieważ oboje jesteśmy dla siebie pierwszymi kochankami. Życie nie kręci się wokół centymetrów i rozmiarów. Dla kogoś kto kocha nie ma to znaczenia. Jeśli kobieta chce odejść od faceta bo ma "za małego" tzn. że nigdy go nie kochala i nie ma sensu płakać po kimś takim. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
miło, że są jeszcze takie kobiety

Gość gość
Rozmiar penisa ma znaczenie! Nie wyobrazam sobie 50 lat seksu z facetem 8cm. Mam na myśli fiutka. Wybaczcie panowie ale penetracja jest dla mnie wazniejsza od orgazmu. Penetracja w wykonaniu solidnego penisa z przyrośniętym do niego facetem. Polski standard to jakieś 13cm we wzwodzie. Ujdzie. Ale my kobiety zawsze chcialy bysmy więcej. Nie zawsze jednak mozemy więc nie narzekamy na małe rozmiary tylko cieszymy sie tym co mamy. Ale...w glowie zawsze siedzi druga "ja" ktora marzy o mega penisie wdzierajacym sie w nasza dziurke. Ot i cala prawda.

Gość gość
Jak masz c**e jak wiadro to wiadomo :-D

Gość gość
pewnie ze ma znaczenie ,facet z duzym penisem mmmmm

Gość gość
10,37 juz sie denerwuje maly ptaszunio ha haa

Gość gość
Też tak uważam. Mój to 21/15,5 kiedy tylko wydostał się poza gacie kobietę osłupiał jego widok, nie mówię już o zabawie i top wszelakiej tym urządzeniem do sprawiania rozkoszy. Nieraz było oj jak ja ciebie kocham :)

Gość gość
Czyli jak facet ma małego fiutka to nie zasługuje na miłość?

Gość gość
zasluguje

Gość gość
ale rozmiar ma znaczenie

Gość gość
Dla mnie nie ma. Lubię palcówkę.

Gość gość
Czemu mam wrazenie ze faceci krzyczacy "ona ma c**e jak wiadro" maja kompleks malego fiutka? :D Pewnie dlatego, ze faceci z normalnym lub duzym siusiakiem nie ma powodow by wrzeszczec...lol

Gość gość
Jasne ze facet z malym fiutkiem tez zasluguje na milosc. Milosc. Bo raczej nie na pozadanie. Cholera...czemu miala bym pozadac 10groszy w totku skoro czasem bywa 5 milionow? Czemu mam pozadac landrynki skoro torty istnieja? Czemu mam pozadac fiata126p skoro mercedesy istnieja? Logicznie. Mozemy kochac....ale z pozadaniem bedzie cienko... ;)

Gość gość
Mój ukochany ma penisa raczej sporego, ale i tak nigdy nie miałam orgazmu pochwowego. Za to zawsze mam orgazmy gdy leżę przed nim z wywalona cipka a on piesci mnie paluszkiem albo robi mi minetkę także jak widać duży penis nie zawsze daje mega rozkosz.

Gość gość
Tak jest :) Mam dość sporego i moja ma orgazm łechtaczkowy więc i tak nim nic nie zdziałam.

Polecam artykuł mikro penis micro penis xs babskiswiat.net/topic/3884-jak-poprawnie-dobra%C4%87-rozm iar-prezerwatywy/ micro penis polaka jego autor dowiedział się że źle mierzył penisa był pewien że ma 16cm , a jego rozmiar to 7 cm Małe rozmiary vinico.com/files/microsite-msc-sechs_groessen.jpg po prawej i vinico.co.uk/image/mysize/mysize_reihe.jpg po lewej theyfit.co.uk/pages/how-do-i-find-the-right-condom-size