Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inżynier Studzia

ale mam czysty umysł

Polecane posty

Gość gość
STudzia to ci doszedł inż z przodu ? jak tak to gratuluję :-D

Gość gość
hah rozumiem powoli zaczynasz się do tego tyt. przyzwyczajać ;-) dobrze że masz dobre samopoczucie oby tak dalej :-D

myślę, że sobie poradzę już teraz. 3 lata już za mną, bywało bardzo ciężko, jestem z siebie dumna, że tak mi idzie. Kto by pomyślał...niektórym znajomym to gul skacze :)

Gość gość
"niektórym znajomym to gul skacze" :-D dobre :-D

No taak. W liceum najlepsze uczennice, czerwony pasek, a ja? Ja byłam co roku zagrożona z polaka i historii, nie uczyłam się nic w domu, przed maturą przeczytałam tylko streszczenia lektur, nauczyłam się prezentacji, matmę kumałam i wiedziałam, że zdam ją na pewno. Jedyne z czego kułam to chemia, no i zdałam jakoś te rozszerzenie. Poszłam na studia bo chciałam się uwolnić od otoczenia, znajomych, rodziców, posmakować innego życia :D żyłam chwilą, a nauka przy okazji tylko. Gdy zaczęło się juz robic poważnie i rok pierwszy studiów zbliżał sie ku końcowi, zrozumiałam, ze to nie żarty i nie mogę tak lekceważyć nauki-dorobiłam się jednego warunku. Chciałam zrezygnować. Ale nie poddałam się. Odrobiłam przedmiot, zdałam, cały drugi rok intensywnie się uczyłam. Na 3 roku głupio juz rezygnować, wiec musiałam dac z siebie wszystko. No i oto jestem. Wszystko pozaliczane, w koncu jestem szczęśliwa :)

No i te sucze z klasy teraz mnie obgadują, że w liceum byłam najgorzej uczącą się dziewczyną a teraz zbliżam się do obrony. Te najlepsze wylądowały na zarządzaniu albo ekonomii :D

Gość Maria348
Ja gratuluje*

Te wzorowe p***y nie mogą znieść tego, że ktoś taki jak ja jednak może coś osiągnąć. Ja uciekałam z lekcji i paliłam papierosy za szkołą, one byly pupilkami wychowawczyni :D co za okrutne czasy, liceum to było największe g****o mojego życia

Gość gość
Studzia cciiichooo ponosi cię trochę, tak wiem..... wiem..... emocje. Gratuluje zdania!!!

Super, gratuluję. Miałem podobną sytuację w liceum, tylko że byłem w klasie humanistycznej na dodatek, więc wiem co to znaczy na biegu uczyć się do matur. Kujonice z pierwszych ławek w większości albo kończą studia które nie dadzą im matur albo pozakładały rodziny przez wpadkę i teraz już pracują. Trzeba się uczyć z głową. Powodzenia w następnym semestrze, ale jeszcze teraz cieszmy się z wakacji.

Gość gość
obciągnęłaś profesorkowi czy jak? przecież jeszcze wczoraj srałaś z rozpaczy, że nie zdasz

Gość gość
No tak, nie ma to jak szacunek do starszych...

Gość gość
Tamten post nie był mój, ale też nie wiem co on miałby mieć do szacunku.

Gość gość
man on the moon Wiem że lubisz rimming

Gość gość
barłoś wyk****aj z tym rimmingiem chory dewiancie