Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek1221

Czy spróbować jeszcze raz

Polecane posty

Gość Marek1221

Cześć, od kilku dni szukam odpowiedniego rozwiązania dla mojego zmartwienia, jeśli to nie odpowiedni dział lub strona z góry przepraszam. Mam na imie Marek, mam 18 lat a mój problem polega na tym że nie wiem co mam zrobić w sprawie dziewczyny z którą już kiedyś próbowałem coś utworzyć. Poznaliśmy się w lutym, zdobyłem się na to żeby zagadać, trochę czasu mineło i poszliśmy razem na urodziny znajomego, po czym spytałem czy da mi szanse, na co usłyszałem że nie, ponieważ jest po rozstaniu z chłopakiem i nadal o nim myśli. Tydzień temu po nie małej przerwie znowu rozmawialiśmy i powiedziała mi że już o nim nie myśli i ta sprawa już jest za nią , na co ja za żartowałem że teraz mam droge wolną, nie zaprzeczyła tylko się smiała, I tu moje pytania: Czy spróbować drugi raz się zbliżyć? Czy nie wyjdę na idiote i natręta? Czy na waszym miejscu zdecydowałybyście się dać szanse komuś po dłuższym czasie? (pół roku od marca) Liczę na pomoc, pozdrawiam!

A jak znowu o nim pomyśli? Ja myślę, że myślenie to trudna sprawa. Musisz najpierw pozbawić ją myślenia. Ale bezmyślne dziewuchy nie są dobre jako partnerka. Najgorzej powiem Ci jak będziesz myślał, że ona myśli o chłopaku.