Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojejwinanapewno

Żałuję, że przyjaźnię się z moją przyjaciółką przez nią jestem niesmiała

Polecane posty

Gość tojejwinanapewno

Zaczęłam sie przyjaźnić z nią na początku gimnazjum, była strasznie nieśmiała i mnie w to wciągnęła. Teraz ja jestem taka nieśmiała, nieznana w liceum ....żałosne..wszystko muszę robić z nią, bo nie mam z kim, każdy ma jakąś swoją grupę. Wcześniej zadawałam się z odważnymi dziewczynami i jestem pewna, że gdybym nie poznała tej nieśmiałej deb**lki i nadal z nimi się przyjaźniła, to teraz nie dość, że byłabym odważniejsza to i fajniesza i bardziej znana... A przez nią to się nawet na lekcjach wstydzę odzywać. Jeszcze pod koniec podstawówki taka nie byłam. Ona mnie ogranicza, ale co mam zrobić jak nie mam nikogo innego. Myślicie, że to przez nią stałam się taka nieśmiała?

Gość tojejwinanapewno
często mam straszną ochotę jej zajebać albo ją otruć, zaczynam ją nienawidzić. pomóżcie!

Gość tojejwinanapewno
NIE PODSZYWAĆ MI SIĘ

Gość gość
aha bo ty jestes kameleon i przyjmujesz barwy otoczenia w jakim sie aktualnie znajdujesz? ona cie nie ogranicza, ogranicza cie wylacznie twoja chec dopasowania sie do niej

Gość gość
To jak jesteś bardziej śmiała to powinnas jej pomoc otworzyć się na ludzi a nie zamykać się z nią. Sorry ale sama tez masz cos z glowa.

Gość spdf
Mialam rozrywkowa kolezanke, za to ja bylam niesmiala. I to ja sie bardziej otworzylam na ludzi, wiec widocznie to Twoja niesmiala kolezanka Cie zdominowala i to Twoja wina w tym jest rowniez.

Widocznie sama również jesteś nieśmiała. Zganianie winy na innych Ci nie pomoże. Masz z tym problem to go zwalcz.

Gość gość
to nie jej wina, to TY jesteś nieśmiała, kiedyś po prostu łaziłaś za popularniejszymi osobami