Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie ubrac co kupic na prezent na 30

Polecane posty

Gość gość
mam mozgl do myslenia ale ja nie chodze nigdzie wiec stad ta niewiedza. zrobie gyrosowke a moze byc mieso ze schabu?

Gość miła jak zawsze
Wyśmiałabym takie zaproszenie. Jedzenie i alkohol przynieść na urodziny? buhahaha

Gość gość
Ja też pamiętam taka imprezę u koleżanki która kończyła 30 lat! :D Zapraszam wszystkich do ośrodka wypoczynkowego -chwaliła się 3mies przed. Potem telefony na 12h przed imprezą! Weź ze sobą kasę na pokrycie kosztów zakwaterowania! No wiesz prezentu nie musisz mi dawać wolę kasę! I zrób jakąś sałatkę i coś jeszcze co uważasz im więcej tym lepiej! Przyjechałam bo byłam ciekawa co to za impra będzie:D A tam stęchnięte budy z kocami pamiętającymi jeszcze zasadniczą służbę wojskową sprzed ostatniej reformy. W środku smród brud i pajęczyny -za koszty chyba policzyła sobie potrójna 30%prowizję! Na zewnątrz nawet nie było gdzie się rozbić i zaganiała gości do mycia stołów:D Ale był w tym sposób bo przy tym że koperta miała jakąś tam kwotę minimalną to, wśród gości nie było specjalnie jej przyjaciół-Także obroniła się bezczelnością w mych oczach nade wszystko:D!

Gość gość
są na tymświecie rzeczy które sie fizjologom nie śniły!:d

Gość gość
dziś [14:03- Czyli obroniła głupotę bezczelnością a na kogo ty wyszłaś w tym wszystkim? Na frajerkę!

Gość gość
gość dziś Może w jej oczach na taka właśnie wyszłam Ale przynajmniej dała mi sygnał ,,uważaj bo nie jestem ci przychylna" Dobre info jak dla mnie bo kilka miesięcy później chciała mnie wciągnąć w pewien układ -mogłabym na tym nieźle popłynąć Jednak nie zgodziłam się pamiętając 30tkę!:D

Gość gość
Tak. Nade wszystko trzeba mieć klasę. Nie kasę. Klasę-po prostu.

Gość gość
Podobnie jak poprzedniczki jestem zaproszona na 30 urodziny kolezanki. Z uwagi na fakt, ze zaproszonych zostalo okolo 60 osob alkohol we wlasnym zakresie. Zostalam rowniez poproszona o zrobienie salatki. Jesli chodzi o prezent to najmilej widziana kasa ... Podsumowujac, sa to urodziny z wlasnym prowiantem, wlasnym alkohlem i prezentem. To nie jest mods, to wyrahowanie. Typ psoby, ktora umie mowic tylko daj. Rozumiem, ze mozna nie miec pieniedzy. Rozumiem, ze majac 30 urodziny moge chciec podziekowac bliskim za to, ze sa, nawet gdy jest jest dosc liczna 60 osobowa grupa. Tylko wtedy mowie: chcialabym z wami wszystkimi swietowac, nie stac mnie na taka impreze wiec prosze was zapomnijcie o prezntach. W ramach prezentu zabierzcie tylko ze soba jakas przekaske lub alkohol.