Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabka

przestać brać?

Polecane posty

Gość tabka

Witam, Niegdyś z chłopakiem kochaliśmy się dość często, jakieś 4 razy w tyg. Niestety, kiedy skończył studia i zaczął pracować, coraz częściej wraca zmęczony z pracy i nie ma ochoty. Teraz robimy to przy dobrych falach raz na tydzień ;// Ja nadal biorę tabletki, ale zastanawiam się, czy nie przestać, skoro robimy to tak rzadko. 4 gumki w miesiącu wyniosą nas przecież taniej niż moje wizyty u ginekologa i tabletki... Z drugiej jednak strony, są czynniki, które sprawiają, że wolałabym zostać przy tabletkach : po 1. mam wreszcie regularną miesiączkę, wiem kiedy będzie i kiedy się skończy i nie muszę się o to martwić po 2. wizyty u ginekologa to jednak pozytyw- na bieżąco wiem, czy wszystko ze mną w porządku po 3. jak już to robimy to możemy bez gumki co jest znacznie przyjemniejsze... po 4. mam większą pewność, że nie zajdę w ciąże niż przy gumkach No i mój gin powiedział, że lepiej brać tabsy niż ich nie brać ( i nie chodziło mu tylko o antykoncepcje) Jakie jest Wasze zdanie? Bierzecie tabletki?

Gość gość
Trzeba wybierać tabletki i bzykanie lub szklanka wody,a moze zaciążyć?

Gość gość
Ja przez tabsy( Lindiol )miałam 5 poronień i potem martwa ciąże :(

Gość tabka
do gościa z 21:25, no ok, ale jakie są na to szanse przy stosunku 4 razy w miesiącu, do tego mój facet nie dochodzi podczas stosunku (zawsze kończę go ręką) i byłoby w gumce? Moim zdaniem znikome. Stąd moje pytanie czy warto się ''truć''? Bo w sumie plusy brania są, ale czy bilans wychodzi dodatni?

Gość gość
Nie warto! Poczytaj wiecej w necie, tabletki anty to zlo. Sama bralam dlugo ale jak mi sie zdrowie posypalo to przestalam I juz nie wezme.

Gość tabka
W internecie aż roi się od fanatyków-katolików, którzy piszą różne rzeczy... dlatego wolałabym poczytać opinie na forum ludzi niezależnych i opis ich doświadczeń.