Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No to u Ciebie

Polecane posty

Gość gość
GN8 znikła, ale ja jestem.Q :)

Gość gość
Forum Życie uczucioweNo to u Ciebie Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat No to u Ciebie Dodaj do ulubionych gość dziś czy u mnie? usmiech.gif gość dziś idz spac kretynko gość dziś Sama ? O Nie gość dziś przyjedź do mnie gość dziś wprd kretynie gość dziś U mnie nie da rady, u Ciebie tym bardziej.. Może spacer?usmiech.gif gość dziś Spacer? Nad wode? gość dziś może rowerem gdzieś pojedziemy razem, ale spacer też jest ok, tylko gdzie? gość dziś Mozesz dac dzieci do matki? usmiech.gif gość dziś Niebardzo ,moze do południa.SSroda,czwartek mam wolne. gość dziś Na rowerze zawsze chetnie. Ale nie biore go z soba. usmiech.gif Wiec tylko spacer wchodzi w rachybe. gość dziś ok niech będzie spacer,to gdzie i kiedy? gość dziś będziesz w sukience oczko.gif gość dziś jasneusmiech.gif gość dziś Tylko w której bo mam ich kilka. gość dziś Spacer nad rzeczkę i do lasuusmiech.gif Tylko powiedz kiedyusmiech.gif gość dziś Tak spacer nad rzeczkę. Zrobię Ci lodzika. Później do lasu do lasuu uśmiech .gif jak gifówn i w kakao.. Tylko powiedz kiedy umyję zęby . Inne tematy z tej kategorii siedze i mysle... jestem d********* czy cos ze mna nie tak??? gość dziś Wiesz, że dałabym je w każdym momencie ale nie teraz bo ktoś zrobił mi niespodziankę i przyjechał...smutas.gif gość dziś jakby psy tyle nie szczekały to by suki tyle nie kwiczały gość dziś a do mnie nikt nie przyjechał... gość dziś Wracaj, nie uciekaj... gość dziś siaba da siaba da siaba da mydełko fa 0/0 0/0 0/0 gość dziś Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby się z Tobą spotkać. Dobrej nocy usta.gif gość dziś Troche to brzmi dziwnie. Ale wierze w kazde Twoje slowo. usmiech.gif GN8 Have a nice dreams gość dziś Dla niego to nie brzmi dziwnieusmiech.gif Dobranocusmiech.gif gość dziś ja też mój skarbie.Pa.S usmiech.gif NB2 gość dziś wiem.Q22.Pr2X9#NCG99.e smiech.gif gość dziś Aco tozaszyfry i dlaczego ktos podpisuje sięS???/ gość dziś S to napewno skarb usmiech.gif gość dziś naiszę co zechesz ale daj possać S GN8 gość dziś GN8 znikła, ale ja jestem.Q usmiech.gif

Gość gość
GN8 to dobranoc

Gość gość
W-Y=P=I=E=R=D=A=L=A=J :)