Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena3789

Zdecydować się na trzecie dziecko czy już lepiej nie.. pomocy

Polecane posty

Gość gość
Uważam, że po 35 wypada się przebadać i ocenić z lekarzem stan zdrowia, hormonów etc. Jak lekarz da zielona światło to czemu nie? Ja pierwsze dziecko miałam w wieku 25 lat. Pomyślałam sobie wtedy: urodziłam tak wcześnie, że do 30 stki trojke będę mieć ;-) minęły dwa lata a ja dalej mam jedynaka. To jest takie wygodne! Z ddugiej strony boje się wizji ciąży po 30 tce a na taką sie u mnie zanosi ;-) boje sie tez tego, że bede miała problem zeby w ciąże w ogóle zajść. Przed 40 stka, z juz odchowanymi dzieciakami, to ze zwykłego lenistwa nie chciałoby mi się wracać do pieluch ;-) ale ja jestem leniuchem ;-)

Gość gość
jednak baby są nie do zajebania przez facetów,

Gość gość
"37 to normalny wiek?ja na zebraniu u mojego 7 latka czułam się jak star****,bo tam matki 25-28 ,a ja 40 stka." Patolka tam siedziała. Swędzid**y co przedwcześnie zaciążyły w wieku 18- 21 lat

Gość gość
Autorko ja nie rozumiem jak sie można pytać coś takiego osób trzecich, obcych na kafeterii. Przede wszystkim zapytaj siebie czy o tym marzysz, a druga osoba do zapytania to mąż czy się zgadza. Reszta to rób wedle swojej woli. To twoje życie, a nie kogoś. To że coś kogoś unieszczęśliwia to nie znaczy że ciebie unieszczęśliwiać też musi. U siebie rozważ za i przeciw, bo to jednak poważna decyzja ale to twoje życie a nie czyjeś.