Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzić i takim facecie? będzie coś z tego czy nie ma szans...

Polecane posty

Gość gość

jestem z facetem prawie 4 lata, planujemy zamieszkać ze sobą, oboje jesteśmy ok 30. Niedawno przypadkowo dowiedziałam się, że pisuje z dziewczynami na necie, wymienia się zdjęciami z nimi, nie sadze, żeby spotykali się... Czy to już coś złego, że czasem pogada? czy raczej nic z tego nie będzie, że szuka okazji żeby odejść? gdyby był szczęśliwy chyba nie pisałby... on uważa że to nic złego, że ja przesadzam...

Gość gość
Nie przesadzasz, on przesadza i poszukuje niewiadomo czego ;)

Gość gość
Facet nie może mieć znajomych. Zabij go, w garażu jest piła łańcuchowa.

Gość gość
Znajomych trzeba mieć, bo baba może odejść, więc alternatywa zawsze się przyda ;)

Gość gość
dać mu szanse, czy nic z tego nie będzie... ? dodam, że po roku związku odkryłam, że miał konto na portalu randkowym, które mu zostało z czasów kiedy nie byliśmy jeszcze razem, a sie tam tylko logował od czasu do czasu, i ewentualnie wymienił przez portal ze dwie wiadomości z jakąś dziewczyna...

Gość gość
Będąc w tym wieku to już dawno powinien zaproponować ci małżeństwo lub dziecko. Jemu z tobą wygodnie, wszystko pod nos podsunięte to i pierdułkami sie zajmuje. Wspomnij o małżeństwie to pewnie sie wystraszy co chcesz od niego. Żałośni ci dzisiejsi niby meżczyżni.

Gość gość
Żałosne to są kobiety, które chciałby mieć faceta na wyłączność i nie pozwalają mu na kolegów, koleżanki, itd, a jak już faceta usidlą, to spoczywają na laurach i mają go głęboko w d... po co z taką się żenić? Oprócz związku, każdy powinien mieć swoje życie i swoje pasje, nie można być ze sobą 24h/dobę.

Gość malgosia220483
Jego pasją jest wymienianie się zdjęciami z innymi kobietami na portalach randkowych, jesteś bardzo niewyrozumiała, niech się chłopak rozwija w tym temacie ;P

Gość gość
Dziewczyno, co ty chcesz od tak młodego synka. Powinnaś mu jeszcze wynajdywać jakieś wspaniałe istotki na portalach. Oczywiście nie zapomnij o ugotowaniu obiadku i wypraniu os/ranych gaci. On musi mieć wolność i swobodę, więc nie wchodż mu za bardzo w drogę. Takiego gn/ojka to olać ciepłym moczem.

Gość gość
Jego pasją jest wymienianie się zdjęciami z innymi kobietami na portalach randkowych x Może to właśnie jego hobby ;) dla niektórych pasją jest siedzenie na kafe całe dnie i zakładanie durnych tematów, a tak chłopak przynajmniej kogoś pozna i może się zakumpluje. A autorka zamiast zadawać głupie pytania, chyba powinna z nim o tym pogadać i wyjaśnić sprawę, w końcu ona go zna najlepiej, a nie sugerować się tym co mówią obcy z jakiegoś podrzędnego forum, które nawet nie ma mode/ratora :P

Gość malgosia220483
więc co taki wielce oświecony osobnik jak ty szuka na tym podrzędnym forum:)

Gość gość
Czytam i się śmieje :P

Gość gość
ale on sie wypiera kiedy podpytuje, a nie chce sie wydac, ze wiem to na pewno...

Gość uwazna
Weźcie się wszyscy ogarnijcie. To, że facet czatuje z innymi d****i WCALE nie jest w porządku! Owszem może mieć znajomych, ale niech będą to znajomi z pracy, z czasów szkolnych, ludzie poznani jakoś w realu przypadkiem, niech to będą WSPÓLNI znajomi, a nie wypisywanie jakiś wiadomości, tego raczej nie można nazwać hobby ani szukaniem znajomości, chyba, że tyko w jednym celu te znajomości mają być. Ja bym na Twoim miejscu postawiła sprawę jasno, albo jesteśmy razem, albo szukasz wrażeń na czatach. Jak wybierze związek to zerwać od razu jak się zauważy, że klika z obcą babą!

Gość gość
ale on sie wypiera kiedy podpytuje, a nie chce sie wydac, ze wiem to na pewno x Skoro cie okłamuje i to ukrywa, to faktycznie jest niepoważny i to podejrzane. Ja też czasem pisze z różnymi obcymi laskami z tym że nie z portali randkowych i robię to jawnie, dziewczyna wie i nie na żalu, bo wie także że to zwykłe rozmowy i nic poza tym.