Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dama Kier a nawet i Pik

W końcu premierem będzie kobieta!

Polecane posty

W końcu! Ewa Kopacz premierem - druga kobieta na tym stanowisku w historii Polski! I to nie byle jaka kobieta, bo inteligentna, energiczna, naprawdę skuteczna polityczka. Nie mogło być lepszego wyboru. Bardzo się cieszę, że sprawy przybrały taki obrót. Teraz mogę naprawdę odczuć dumę z tego, że jestem Polką.

Gość kłaczki_Ty_moje
będą ją Kopać !

Gość gość
piękna Polka , elegancka , z klasą , i szykiem. pełna wdzięku i sexowna

Gość gość
marionetka w rekach Tuska, ktora jak do tej pory roz ye bala sluzbe zdrowia

Gość gość
bosz jak ja mam dość czytania debilizmów ludzi którzy nie potrafią samodzielnie myśleć

Gość gość
Przecież każdy wie, że to będzie tylko marionetka. Ona nie będzie miała nic do gadania. W sumie to dobrze Tusk i spółka, rozegrali. Dali stanowisko osobie, która będzie tylko realizować polecenia "z góry". W sumie to dla nich lepsza opcja niż dawać komuś kto mógłby zacząć myśleć po swojemu.

Zgadzam się z Gościem z 22:27! Ci, którzy krytykują naszą nową premierkę, zostali zupełnie wyzuci z samodzielnego myślenia. Ich mózgi pochłaniają tylko toksyczną papkę podawaną przez prezesa K., co to kiedyś miał kota (współczuję kotu). A Pani Kopacz to wspaniała kobieta, inteligentna i pełna wdzięku jednocześnie.

Gość kłaczki_Ty_moje
ciekawy jestem co opowie ciekawego w czasie pierwszego wystąpienia do narodu polskiego ale można się domyślać , że powie 'Durny Polaku, jak chcesz być zdrowy to nie choruj i pamiętaj, gdy Polak chce żyć to nawet medycyna i lekarz jest bezsilny i bierz łopatę do ręki i buduj nowy odcinek trasy S8 tam jeszcze jest robota i nie zapomnij narwać szczawiu na zimę i wrzuć do zamrażarki ulęgałki, kasztany też są zdrowe'

Gość gość
a tępe złodziejskie polactwo na coś więcej zasługuje? no tak obiektywnie? zasługuje?

Gość gość
Dama Kier a nawet i Pik dziś - żartujesz oczywiście! Ja też wyczuwam sarkazm :)

Gość gość
wspaniała kochana nasza Pani Premier

Gość gość
Andrzej Olechowski załozyciel platformy jest masonem Na liście Bilderbergów znajdują sie tez inne nazwiska w tym Hanna Suchocka. Od 1994 r. w spotkaniach Klubu Bilderberg bierze udział reprezentant Polski - były minister finansów i spraw zagranicznych, Andrzej Olechowski. Wybór tej właśnie osoby do tak ważnego gremium z pewnością nie był przypadkowy. Trzeba bowiem pamiętać, że Olechowski swoją karierę ekonomisty rozpoczynał jako pracownik Konferencji Narodów Zjednoczonych ds. Handlu i Rozwoju (UNCTAD) w Genewie w latach 1974-1975 i 1982-1984, natomiast w latach 1985-1987 pracował w Banku Światowym w Waszyngtonie, a więc w najważniejszej instytucji finansowej świata. Jego osobę już nieraz wymieniano jako kandydata na premiera.

Gość gość
. Na liscie Bilderbergów Jima Tuckera pokazywanej w filmie "EndGame" Alexa Jonsa zauwazyłem (i to nie tylko ja) nazwisko pewnego polskiego polityka - Andrzej Olechowski.

Gość gość
To Kopacz jest kobietą ?

Gość gość
nie podejzenia mam ze to masonka jest bo szkodzi Polsce od lat rozwalajac słuzbe zdrowia matajac w smolensku składa obietnice bez pokrycia, nie ma merytorycznego przygotowania, jest całkowicie zależna od premiera. Ale chyba największą wadą kandydatki na premiera jest "opowiadanie się w kwestiach światopoglądowych po stronie lewicy, mimo że deklaruje się jako katoliczka"

Gość gość
Chorym Pisiorom to nikt nie pasuje oprócz jaśnie ośmieszonego Jara, pięknego Antonia i padre Tadea Ja pierdziu

Gość gość
Tylko że Jaro rządził i to dobrze.I nie zostawił po sobie zgliszcza .I nie uciekł. Mało tego ,ma odwagę POsprzatac . :-)

Gość gość
Nie lubię Tuska ale on nie uciekł . Wbijcie sobie w te chore łby że on AWANSOWAŁ .

Gość gość
Owszem, jego przełożona w nagrodę za stocznie , kopalnie etc awansowala go .Czy ktoś mówi że mu się nie należało ?

Gość gość
polaczki zamiast być dumnymi ze swojego premiera , i się cieszyc , ze madra kobieta będzie szefem rządu to wy ujadacie . ech zakaly Europy te polaczki

Gość gość
ale mi to awans będzie pracował tylko 2 dni w roku nie wierzycie to sprawcie co zrobił w belgi jaki burdel Herman Van Rompuy

Gość gość
To jednak awans . Tyle kasy za dwa dni pracy tygodniowo :P

Gość gość
i dobrze powinno być wiecej kobiet na wysokich stanowiskach, bo póki co kobiety są bardzo dyskryminowane nawet jeśli nie odczuwają tego na co dzień ale widać to w zatrudnieniu po części nieświadomie sie na to godzą- całe pokolenia wychowane w patriarchatach

Gość gość
dokładnie! czas najwyższy by o tym kto będzie rządził nie decydowało to co ma w głowie , tylko to co ma w majtkach!

Gość Jakie to żenujące
Ta baba nie nadaje się na premiera.Jako dług wdziecznosci otrzymała to stanowisko od Tuska.Będzie zarządzała pod batutą Tuska.Przecież ona nie potrafi sama palcem do d**y trafić.Ktoś wam nasrał w głowie, tylko zle wymieszał.Tępaki na tym forum że hej😡

Gość gość
ja jakos nie ufam ten Kopacz, raczej nic się nie zmieni za jej "rzadow", takiTusk w spodnicy...

Gość gość
Ja się bardzo cieszę że wybrał Kopacz. PO szybciej utraci władzę .Dla naszego kraju to dobra wiadomość.