Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanannananananaa

czy powinnam mu o tym powiedzieć? nie wykorzysta tego?

Polecane posty

Gość onanannananananaa

Mój obecny chłopak nie jest ideałem. Ma długi, różne głupstwa na koncie typu palenie trawki, uchlewanie się, podrywanie dziewczyn, nie ma kasy, jeździ starym fordem, nie ma wykształcenia. Ale kocham go za to jaki jest dla mnie, widzę, że mu zależy, że się stara wciąż mnie zdobywać, poznałam go z tej drugiej strony i tym mnie urzekł. On często sam mi się dziwi co ja w nim widzę, czym on sobie na mnie zasłużył. Pamiętam jak kiedyś spotykałam się z innym facetem, dobrze ustawiony, przystojny, sprawiał wrażenie ideału. A mi coś nie pasowało, czegoś mi w nim brakowało. Koleżanka zapytała mnie wtedy czy nie czuję czegoś takiego, że mimo wszystko, mimo, że on nie jest moim ideałem to chcę z nim być - odpowiedziałam, że nie. A teraz, względem obecnego chłopaka poczułam to, że pomimo wszystko, jego wad, przeszłości... po prostu chcę z nim być. Czy powinnam mu to wyznać? Czy facet powinien wiedzieć takie rzeczy?

Gość gość
miłość,miłość, miłość... jest ślepa i głupia jak widać :) mów, wyznawaj, niech wie, że Cię zdobył, niech się znudzi i wróci do wczesniejszego życia :)

Gość gość
Hej ;) ja własnie jestem w tej samej sytuacji z moim facetem i zrobiłam ten błąd powiedziałam mu to co ty chcesz powiedzieć swojemu... Efekt??? Chyba poczuł już ze mnie ma w garści bo rzadziej sam wychodzi z inicjatywa ..teraz mniej pokazuje starań ..a dopóki mu nie pokazalam ze jest dla mnie bardzo ważny to pisał jak szalony , siedział na fb i tylko czekał az bede a teraz nie ma go prawie wgl..ale dobrze ze sobie postanowiłam w tym związku zachować czystość przedmalzenska..bo czuje ze bym zalowala jakbym to z nim zrobiła teraz to jestem pewna ze po paru miesiącach by owinal mnie wokół palca i rządził, były by zazdrości kłótnie itp a narazie jest spokój ..bo nie dostał niczego wiecej to sie pewny w stu procentach nie czuje..ale mnie to nie obchodzi jak mnie kocha to niech ze mną wytrwa w czystości jak wytrwa to wiem ze to sie ułoży bo nauczy sie ze jestem konsekwenta i ze nie można mnie sobie owinac wokół palca tylko ze ma byc milosc a nie jakieś rządzenie w związku ze on lub ja..tak to nie chce

Gość gość
powiedz a się przekonasz jaki jest naprawdę , lepiej teraz niż po ślubie:D