Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W anglii traktują człowieka jak śmiecia

Polecane posty

Gość gość

Wyzywanie,krzyczenie UK ! do ucha,plucie,kopanie,bicie jest tu na porządku dziennym.w pracy nie nazywają cię po imieniu tylko mowią zasób ludzki nr.

Gość gość
Co ty idioto mowisz moze pomyliles uk z chinami :D z drugiej strony po co szanowac kogos nieprzedstawiajacego zadnej wartosci jak np ty pajacu :D

Gość gość
mnie jak do tej pory obrażano i traktowano jak śmiecia jedynie w Polsce - w UK jestem od siedmiu lat i nigdy jeszcze coś takiego mnie nie spotkało!

Gość gość
Bo nie rozumiesz

Gość gość
czego nie rozumiem? angielski znam świetnie i pracuję w angielskiej firmie uważasz, że obrażają mnie za plecami? w Polsce obrażali mnie prosto w oczy!

Gość gość
Widocznie kawał uja z ciebie

Gość gość
No proszę to ciekawe bo mnie to nigdy nie spotkało :) :)

Gość gość
A dodam, że mieszkam tutaj 8 lat. Pracuję w hotelu na recepcji plus prowadzę od roku zajęcia pilates 2x tygodniowo :) mój partner jest Europejczykiem ale ani Polakiem, ani z UK. pracuje jako iOS developer. też nigdy nikt go nie obrażał, nawet jak zaczynał od bycia kp.

Gość gość
przeciez to pisze ten frustrat ktory tu najezdza na wszystkich ktorzy wyjechali chory czub

Gość gość
no dokladnie czub :) ale fakty sa takie ze wyzysk to jest w pl tutaj jest szacunek do pracownika przede wszystkim w pl musialem robic 3 x tyle co w anglii ta sama branza i byli wiecznie niezadowoleni... zawsze byly jakies problemy w firmach typu ze kierownik zawsze sie wywyzszal w anglii czegos takiego nie ma pelen szacunek pytaja czy chcesz zostac nadgodziny w pl daja ci delikatnie do zrozumienia ze lepiej dla ciebie zebys zostal ...tutaj menagera traktuje jak kumpla szef ktory zarabia kilka milionow podchodzi w firmie pyta sie co u mnie jakie mam plany na weekend a w pl taki uj jeden z drugimw garniaku to ci nawet dzien dobry nie powie bo jestes dla niego zwyklym fizolem

Gość gość
hej, Zapraszam wszystkie dziewczyny do skorzystania z zniżki -20 % na kolekcje jesienną obuwia w sklepie joyfashion. pl . Obowiązuje w dni. 12-14.09 . Aby ją otrzymać należy wpisać w koszyku w pole kod rabatowy hasło JoyJesien . Produkty, które obejmuje promocja znajdziec ie tutaj :http://joyfashion.pl/pl/c/jesien-2014/72 Polecam!

Gość gość
tutaj menagera traktuje jak kumpla szef ktory zarabia kilka milionow podchodzi w firmie pyta sie co u mnie jakie mam plany na weekend a w pl taki uj jeden z drugimw garniaku to ci nawet dzien dobry nie powie bo jestes dla niego zwyklym fizolem xxx dokładnie!!! nawet poczytajcie tu na innych tematach jak ludzie z Polski traktują pracowników fizycznych - ciągłe wyzwiska: szmaty, nieudacznicy, gardzę nimi, dziadostwo, a co najlepsze sami nie pracują bo się do żadnej pracy nie nadają tylko doją z rodziców!