Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

70% współczesnych młodych facetów to pipki w rurkach albo dziady..eh

Polecane posty

Gość gość

albo jakies chodzace spedalone g****o w rurkach, modniś, ajfon w reku i sprawdza lajki na fejsie, pedalska fryzura, zachowanie i osobowosc 10 latka :O druga grupa to tzw ''prawdziwi'' faceci, pseudokatole, naziole, faszysci, łyse pały ktore mowia o jakims patriotyzmie a sami noszą chińskie gacie, morda jak buldog, osobowosc menela. Fajni są zajęci lub nie szukają nikogo na stałe, nie chcą związków. Smutne :(

Gość gość
Owszem, ale zauwaz ze maja powodzenie u kobiet. Jak to wytlumaczyc?

Gość gość
Smutna to jesteś Ty, bo zakąłdam ze jesteś kobietą szukającą faceta. Dobrze żę zauważasz że normalni są już zajeci! to samo tyczy się kobiet ! Zwroć uwagę na sposób jakim sie wypowiadasz bo normalnie szambo z ust...

Gość gość
Jak to wytlumaczyc? xxx nie potrafie :( chyba jestem nienormalna

Gość gość
gość 16:15 masz 100% racji, normalny facet będzie szukał normalnej kobiety, a nie wulgarnej i chamskiej laski bez szacunku dla innych.

Gość gość
głupia pjpa :D skąd masz te dane? 95 % tak, a nie 70, reszta to porządni faceci jak ja :)

Gość Ernest z Puław
Do autorki : Każda dziewczyna która jest choć trochę ładna, dawno już ma faceta. Smutne dla Ciebie, ale niestety prawdziwe.

Gość gość
Pożądni faceci wolą iść do prostytutki niz użerać się z materialistkami albo co gorsza babami, ktore jedyne co potrafią to lapac na dziecko. Ostatnio to jakas plaga, wszystkie nagle są w ciązy, wszystke są w tym 1% i antykoncepcja je zawiodła haha

Gość gość
A ja mam fajnego faceta :)

Gość gość
Tak Rusku, i twierdzisz, że zgwałcone kobiety zaslużyły na gwałt bo były źle ubrane itp. serio, "fajny facet" z Ciebie

Gość gość
a ja jestem z tej trzeciej grupy - fajnych, no i w dodatku wolny, bo od niedawna sie uwolnilem od zdradzieckiej laski, no więc szansa dla Was - atrakcyjne i myslace nie tylko pipami dziewczyny :)

Gość gość
Nie jesteś jeszcze wolny ;) Ze związku w który się sporo wlożyło nie da się ot tak wskoczyć do randkowania

Gość gość
grupo ponad rok po, także mówię świadomie, że uwolniłem się już od tego chorego związku i jestem wolny

Gość gość
Aaa, no zabrzmiało jakby świeza sprawa była. To życzę powodzenia :)

Gość gość
Dziękuję i wzajemnie :)

Gość gość
A ja się zgodzę po części z autorką. Co prawda nie przesadzałabym z tymi danymi statystycznymi,że to aż 70 %, ale takich facetów jest coraz więcej szczególnie wśród młodszych pokoleń. Faceci zaczynają przypominać kobiety, noszą obcisłe rurki w jaskrawych kolorach, torebki (!) a nie torby, układają grzywkę używając do tego prostownicy, rozjaśniają włosy i robią sobie pasemka... Rozejrzyjcie sie po ulicach w większych miastach, takich facetów jest mnóstwo :) Niestety męskość zanika.

Gość gość
kreowany jako wzor jest jakis biber, ktorego laski wywieszaja sobie plakaty rowniez na sufitach i sie przy nim masturbuja, wiec dziwicie sie ze wiekszosc sie do niego upodabnia...

Gość Antoni Pieczarka
Wiersz z serii rurka w pipce, tom XII Zbudzil Cie w nocy spiew kury Szukalas palcem swej dziury... Poczulas w pipce rurke Malenka jak koliber krzyknelas 'och Antoni!' To nie ja, to Justin Bieber...

Gość gość
Justin Bibber kupa złomu, z innej beczki ma muzyka a kto kogo bzyka? nic tobie do tego, napisz swój tom... 1-ego... maja! Pracowita bestio.