Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra, kuniec.

Polecane posty

Gość gość
nie zawsze można, bo ja własnie nie mogę owszem, czasem wpadnie mi ktoś w oko, czasem na ulicy, jak mi się bardzo podoba, coż.. oj, nie jest ciekawie, czuję czasem, że w środku wariuję.. czuję pożądanie, ale ono niestety idzie w powietrze, bo przecież nie będę zaczepiać facetów na ulicy ani rzucać się na pierwszego lepszego... więc biorę trzy głębokie oddechy, a czasem trzydzieści jak trzeba... i żyję dalej, ale jest jakby coraz gorzej, jakbym szła pod gorkę.. generalnie niby ok, ale jednak coś jest nie tak

Gość gość
40 tki sa najbardziej soczyste ;-)

Gość gość
Trochę mi robisz przykrość autorko. Dla dorosłego faceta kobieta 40letnia jest jak miód. Wiem że uważasz że pisze bzdury, że facet chce młodsze itepe. Setki tysięcy razy padły tu z ust kobiet podobne skargi. Ja tego jakoś nie umiem zrozumieć. Facet chce partnerki, nie tylko kobietę do seksu. Kobieta która potrafi być partnerką, wsparciem dla faceta i podporą.. widzisz w tym opisie 20to albo 30to latkę? Nie. Bo do dojrzałości trzeba dorosnąć. Ledwie w to weszłaś i chcesz się wycofać.. i tego nie rozumiem. W ogóle kobiet nie da się zrozumieć, więc pisania do nich o tych sprawach chyba jest głupie. Uciekła mi główna myśl. Zresztą to chyba bez znaczenia. Twoich poglądów nie zmieni czytanie na forum opinii anonimowych i obcych osób. Idę na spacer.

Gość gość
tak, rzeczywiście, generalizowanie zwłaszcza nic mi nie da każdego obchodzi jego własna, osobista historia, zwłaszcza jesli jest bolesna i cięzka do zniesienia.. osiągnęłam pewien wiek, z wielu rzeczy mogę być dumna i zadowolona, - tym gorzej robi mi fakt, że nie radzę sobię z tak, jak mi się wydawało- banalną sprawą... jest coraz gorzej, boję się dokąd mnie to zaprowadzi nie każdemu pisany jest happy end nawet jeśli są faceci którzy chcieliby kobiety w moim wieku- to może ja jednak mam pecha, i w mojej miejscowości nie ma żadnego..? albo wszyscy tacy są już dawno zajęci, poznajdowali swoje 40 stki i tylko dla mnie zabrakło...? przecież to teoretycznie możliwe...

Gość gość
to oczywiste, dla 40 latka zawsze będziesz za stara bo tacy wolą świeże 30. Ty powinnaś oglądać się za kimś w twoim gabarycie i myślę tu o kimś w przedziale 55-70. Pomyśl ty wolisz... A inni też wolą. Moim zdaniem przegrałaś życie czekając na Księcia z bajki, których nie ma i teraz to do ciebie dociera. Czekaj dalej :)

Gość gość
nie czekam, nie śmiem nawet mieć nadzieji chcę tylko powiedzieć, że ciężko jest, tylko tyle jest cholernie, z***biście ciężko czasem całkiem nie do zniesienia tylko tyle chciałam powiedzieć...

Gość gość
18:49 - Jesteś kobietą i uważasz ze wiesz lepiej ode mnie faceta co wolą faceci? Na takie kobiety jak Ty mam alergię.

Gość gość
bierz kobieto życie we własne ręce. Nikt za ciebie tego nie odwali. Znajdziesz pierwszego lepszego (tak!) który cię zakręci i łap to co zostało. Dalej będzie tylko gorzej... i starzej :)

Gość gość
wiem, ze będzie coraz gorzej, często to sobie powtarzam żeby nie zapomnieć ale próbuje też nie zapomnieć o innej rzeczy: żeby ze strachu przed starością nie narobic jakiś głupot a czasem tak głupie rzeczy mi przychodzą do głowy, że masakra, sama sobą jestem .. wystraszona... chcę zejść ze sceny z klasą akurat to dzisiejsze narzekanie to nie jest schodzenie z klasą, ale po prostu nie dałam rady.......

Gość gość
więc jednak,czujesz się młoda :D a narzekasz od tak, takie widzi misie, 40 lat to nie zabawa! to koniec zabawy życia jak mi się chce ;) nie jesteś młoda, rodzice pewnie odrętwiali, a ty? pewnie też już wkrótce :D lecz tego nie czujesz ... to spadnie jak grom z jasnego nieba, w mgnieniu oka... i co zrobisz jak wszystkich ci zabraknie? Myśl kobieto inaczej do własnej dyspozycji pozostanie Ci Zambia i własna kiesa i poniżenie w środowisku, w którym żyjesz! (a to najgorzej boli) :)