Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeterianki w TV!!!!

Polecane posty

Gość gość

w programie mama kontra mama! :D

Gość gość
ciekawe ktora to :O

Gość gość
wszystkie :) nawet się chwaliły, że największe inspiracje czerpią z forum kafeteria.pl nie słyszałyście nie widziałyście??

Gość gość
serio ? da sie obejrzec to online ? :D

Gość gość
nie wiem ale zawsze można poszukać :]

Gość gość
Jedna z nich to Psychiczna Myszellina, pisała tu kiedyś!!!!

Gość gość
ale jaja ....szmateferia na ,,salonach'' ,dopiero będą się nosić :O

Gość gość
na pewno zadna to myszelina, b ona byla z łodzi z tego co pamiętam, a temamuśki były z Wrocławia. Dziś kolejny odcinek będzie o 18 zobaczymy co za wariatki będą:P

Gość gość
dzis bedzie matka min. Iwa, Alana i jedna z nich ma czarne dziecko ktore wychowuje sama:D Patologia kafe w pełnej okrasie:D

Gość gość
Kiedyś myślałam że patologia to rodziny z problemem alkoholowym lub innymi uzywkami, w ktorej jest przemoc itp. Ale widze ze kafeteria wygenerowała nową definicję... Ktoś kto ma czarne dziecko jest patologia :/ Brak słów :/

Gość gość
Wątpie i to bardzo ,tamte mamuski z TV może i dla Was dziwne ale mimo wszystko dosyć wykształcone i inteligentne a tutaj takich mamusiek się nie u świadczy ,tutaj króluje pospólstwo i prostota w sensie głupoty,większość udaje takie super mądre i bogate a w rzeczywistości to buractwo i małolactwo. Założe sie że Te z TV nawet nie znają takiego portalu jak kafeteria ,

Gość gość
no coś ty:P to normalne dać tyłka czarnemu i zostać samotną matką:D Jak najbardziej jest to zjawisko powszechne. W twoim srodowisku chyba:P

Gość gość
wykształcone i inteligentne? :D:D:D Dopiero był jeden odcinek, ale może obejrzyj go zanim zaczniesz pisać takie bzdury:O Inteligentna osoba w życiu by nie wzięła udziału w takim programie, nie wspominając o chamskim krytykowaniu czy cieszeniu się jak przygłup, że inne dziecko kopie swoją matkę:O O zaglądaniu do garów nie wspomnę, bo to aż żenujące. Tak, inteligentne to one są na pewno:D

Gość gość
chyba raczej są pazerne, że dają się tak poniżać dla 10 tysięcy, ale jak posłuchać ich krytyki, tego jak uważają się za idealne to kafe wypisz wymaluj:D Zresztą pazerność na tym forum nie jest czymś niespotykanym, a więc wszystko pasuje:P

Gość gość
Skąd wiesz w jakich okolicznościach poczęło się to dziecko? Nie znasz tej kobiety... To nie ludzkie tak poniżać innych ludzi.

Gość gość
Gość 16:18... Masz problem że zaglądają sobie do garów. Przynajmniej za pozwoleniem gospodyni. Bo ty wp*****lasz sie w cudze życie na kafeterii bez pozwolenia... Oceniasz wszystkich i wszystko krytykujesz. A sama reprezentujesz nic więcej jak zawiść, złośliwość i chamstwo. Widzisz, w moim otoczeniu to rzadkość. Więc dla mnie to właśnie ty jesteś patologią...

Gość gość
tak mam problem z kims kto włazi mi do mieszkania i zagląda do garów, krytykuje wszystko złośliwie i cieszy się z moich potknięć. Nie wpuściłabym takich osób dla 10 tysięcy i sama taką osobą stać bym się nie chciała dla pieniędzy ale widać dla ciebie i twojego otoczenia to normalne tak?

Gość gość
Nie. Ale chyba te kobiety wiedziały jaka jest formuła programu. One nie mają z tym problemu a ty masz...

Gość gość
zreszta komu ja się wp*****lam w zycie i kogo chamsko krytykuję? Mój post jest z 16:16, a potem z 16:34. Gdzie ty tu widzisz to wszystko co napisałaś?:O

16:12 a ty to niby elita co na kafe nie zagląda i wypowiada się na poziomie :) oczywiście ty nie siedzisz na kafe, a twój wpis napisał się sam ;) a tak serio to masz trochę racji strasznie dużo tu popłuczyn ale nie wszystkie kobiety tu są takie. Nie generalizujmy. Jestem tu od niedawna, a zalogowana jeszcze krócej a już w milionie tematów przewinęła mi się daga jaga jako patologia która ma hotel, skończyła UJ, jeździ konno ale nie ma ślubu, jest po rozwodzie i to jest powód aby jakaś psychiczna wariatka zwymyślała ją od szmat i k***w w piętnastu tematach dziennie. Tematy o niej chyba najbardziej mnie ukłuły w oczy, bo jej życie prywatne było bezpośrednią przyczyną najazdu, jakby swoim życiem zrobiła krzywdę autorce :o co chwilę też jakiś Barcin, ola co grzebie krowom w tyłkach, margarett która jest gruba i ma cycki do pasa, alium co katuje dzieci, dns która jest głupia, pusta i takie tam :o serio aż oczy bolą jak się to czyta. Czasem jestem zażenowana tematami tutaj ale wiem że są tu też fajni ludzie do pogadania oczywiście zaraz powiecie, że sie podlizuję ale to nie tak. Ja nawet anonimowo jestem zawsze kulturalna i pełna szacunku do ludzi. Nie mam powodu wyzywac czy oceniac ludzi których nie znam :) co mnie obchodzi, że ktoś nie ma ślubu? to nie powód żeby się pienić i lać wulgaryzmy, to żałosne :( wiem coś o tym bo ja miałam ślub, a nie mieliśmy wesela szkoda nam było 30000 bo tak trzeba liczyć za choćby 50 osobowe wesele. O mamo! co ja się nasłuchałam biadolenia ciotek, kuzynek, koleżanek i co? żyję dalej i nikt juz nie pamięta o tym tak jak o weselach za kupę kasy. Jakbym się miała przejmować idiotycznymi komentarzami ludzi, którzy niczego do mojego życia nie wnoszą, nie dokładają mi się na życie, tobym zwariowała :D zostawmy wulgarne baby samym sobie, nie odpowiadajmy im niech się żrą ze sobą. Najlepiej nie odpisywać na głupie komentarze

Gość gość z 16 16
no właśnie nie mają... Bo takie już są, że lubią krytykowac innych i im docinać. Nie każdy taki jest, zrozum to:O

Gość gość
Sorry, pisałam do gościa z 16:16

Gość gość
Cos mi sie zdaje ,ze to te mamuski z tv sie bronia tutaj:D. Dno totalne. Ten program ktorego na oczy nie widzialam, ten program i wiekszosc z was tutaj razem wzieta. Dno i patologia.

Gość gość
No właśnie ta laska z tatuażami to Myszelina z kafeterii:o :o Ona się przeprowadziła, nawet pisała tuta o tym

Gość gość
"Skąd wiesz w jakich okolicznościach poczęło się to dziecko? " :D Hahaha, no w jakich niby? Dziecko "poczyna"sie podczas seksu. Moze ciemno bylka i zdzira nie widziala, ze czarnuchowi sie rozkracza :D Hahahah, samotna matka z murzynkiem to dno najgorszego sortu.

Gość gość
tak się składa ze myszellina miala tu kilka nickow i pisala kiedys na ogolnym i dawala swoje zdjecie:P Myslalam juz ze ci chodzi o ta brunetke co wygrala bo myszellina miala wlasnie czarne wlosy i byla mloda, dziecko miala chyba w wieku 19 lat, dzis ma pewnie maks 25 a nie 40:D

Gość gość
w jakich okolicznosciach poczelo sie dziecko? Ty wiesz co piszesz glabie?:D A w jakich niby mialo? Byl sobie murzyn i gruba laska ktora on chcial bzykac a ona ze wybrzydzac nie moze mu dala. Ot i cala historia:D A ty pewnie myslalas ze to niepokalane poczecie bylo co?:D

Gość gość
"Hahaha, no w jakich niby? Dziecko "poczyna"sie podczas seksu. Moze ciemno bylka i zdzira nie widziala, ze czarnuchowi sie rozkracza smiech.gif Hahahah, samotna matka z murzynkiem to dno najgorszego sortu" I ty jesteś matką?????? To dopiero dno. Co twoje dziecko wyniesie z domu? Pogardę do innych ludzi?

Gość gość
No tak to typowe,kto w ogole takie programy oglada widac jaki poziom przedstawiacie...zal