Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiadz czy mozna pojsc do niego z problemami powaznymi osobistymi

Polecane posty

Gość gość

czy cos doradzi, czy powinien pomoc bo jest księdzem?

Gość gość
Zalezy od sprawy. napisz o co chodzi to ocenie.

Gość gość
Ksiądz to też człowiek. Można się z nim zaprzyjaźnić ale nie z każdym się tak dobrze dogadamy. Zawsze można spróbować :-) Ja raczej trafiałam na miłych księży, mało kiedy na jakichś postrzelonych. A znam wielu bo sama mam księdza w rodzinie i dlatego.

Gość gość
chodzi o to,ze jestem w związku i jestem od kilu lat z przerwami bita i zneca się na demna psyhcicznie mój facet, nie mam rodziny,dzisiaj tez była podobna sytuacja,nie wiem co wtedy robic,nie mam gdzie odejsc

Gość gość
A niech cię Ręka Boska broni!to wysłannicy szatana! Lepiej idź do psychologa Pozdrawiam

Gość gość
tak tak doskonale wiem,ze jest tez człowiekiem,ale czy przez to,ze jest księdzem to można pojsc i się mu wygadać czy to bujdy

Gość gość
mozesz sie do niego zwrocic w tej sprawie, na pewno pomoze, powodzenia ;-)

Gość gość
mówisz poważnie,czy się nabijasz?

Gość gość
fundacja sychar pomoze ci

Gość gość
mam obecnie 29 a jestem z nim od 19 roku zycia,ale nigdy nie wzielismy slubu

Gość gość
można czy nie?

To raczej zależy od człowieka, z jednym się dogadasz, zrozumie, doradzi. Inny ma z tym problem. Generalnie ksiądz to osoba wyższego zaufania, ale niektórzy się z tego nie wywiązują. Jak znasz księdza, który wzbudza Twoje zaufanie, to spróbuj. Mnie często księża pomagali.

Gość gość
nikt nie ma wiecej swojego zdania,moze jakiś ksiądz sam powie?

Gość gość
Przecież żyjesz bez ślubu, więc taki ksiądz od razu powie Ci, że grzeszysz ! i każe Ci zakończyć związek, albo wziąć ślub.

Gość gość
ale pytanie było inne

Gość gość
Stosuj afirmacje kilka razy dziennie aż do momentu gdy problem się rozwiąże. 1. Uwalniam się od potrzeby bycia bitą i poniżaną. 2. Uwalniam się od potrzeby przyciągania ludzi/mężczyzn agresywnych i szowinistycznych. Przyciągnęłaś sobie takiego faceta bo masz taki wzorzec w podświadomości. To nie jest twoja wina. Został Ci on zaprogramowany w dzieciństwie. Poczytaj o tym: duchowa.pl/druk/duchowosc_a_swiat_przejawiony.htm zwiazki.com.pl/publikacje/107-wiadome-zwizki-wzorce-rodow-rozmawia-aleksandra-malinowska.html

Gość gość
Stosuj afirmacje kilka razy dziennie aż do momentu gdy problem się rozwiąże. 1. Uwalniam się od potrzeby bycia bitą i poniżaną. 2. Uwalniam się od potrzeby przyciągania ludzi/mężczyzn agresywnych i szowinistycznych. Przyciągnęłaś sobie takiego faceta bo masz taki wzorzec w podświadomości. To nie jest twoja wina. Został Ci on zaprogramowany w dzieciństwie. Poczytaj o tym: duchowa.pl/druk/duchowosc_a_swiat_przejawiony.htm zwiazki.com.pl/publikacje/107-wiadome-zwizki-wzorce-rodow-rozmawia-aleksandra-malinowska.html