Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ze mną nie tak że jestem sama

Polecane posty

Gość gość

Przekroczyłam niedawno 25 rok życia i do tej pory udało mi się być tylko w jednym związku (który trwał jedynie trzy miesiące). Od kilku lat pozostaję sama. I choć mam dużo zajęć, które powinny mnie absorbować na tyle, by nie myśleć o samotności, w rzeczywistości tak nie jest. Nie ukrywam, że bardzo mi brakuje mężczyzny i chciałabym to zmienić, ale problem w tym, że płeć przeciwna nie widzi we mnie kobiety. Jestem dla nich zawsze tylko koleżanką, nikim więcej... Ciągle się zastanawiam czemu tak jest. Dlaczego jestem non stop sama i sama. Wydaje mi się, że jestem normalną dziewczyną, a jednak jakoś szczęścia mi nie sprzyja...

Gość gość
Pewnie jesteś brzydka i masz małe cycki :)

Może jesteś nieatrakcyjna, a może Twój typ zachowania podświadomie odstrasza mężczyzn? Powodów może być bardzo, bardzo wiele, to złożony problem, więc na forum niestety chyba nie uzyskasz wiarygodnej odpowiedzi na swoje pytanie :(

Gość gość
Nie umiem ocenić swojego wyglądu obiektywnie. Mogę tylko powiedzieć, że cycki mam duże. :D

Gość gość
Nie znamy Cię, skąd możemy wiedzieć co z Tobą nie tak?

Gość gość
autorko jestem w takiej samej sytuacji jak ty tylko kilka lat starsza i też nie znam odpowiedzi

Gość gość
ale nikt się Wami nie interesuje czy tych zainteresowanych szybko odrzucacie? bo to robi różnicę

Gość gość
nikt się nie interesuje

Gość gość
Autoreczko wrzuć nam fotkę to ocenimy :) Jak nie siebie to chociaż cycków :D <3

Gość gość
czyli chyba masz na mordce wypisane coś co zniechęca może by tak jakaś wizyta u analityka, coacha itp? kogoś kto z boku spojrzy bo na forum to można sobie gdybać

Gość gość
Tutaj zdjęcia nie wrzucę, ponieważ chcę zachować anonimowość. Mogę je wysłać mailem.

Gość gość
wyrażę się tak 'co was w dziewczynie/kobiecie zniechęca (wyglądzie i charakterze) że ją nie zaczepicie?'

Gość gość
Tzn. kiedyś interesowało się mną dwóch takich, ale miało to miejsce kilka lat temu i nie byłam nimi zainteresowana. Mili goście, ale nie w moim typie. Teraz czasami ktoś tam uśmiechnie się, spojrzy, ale nic z tego nie wynika. Jestem sama i nie widzę przesłanek ku temu, by przyszłość przyniosła zmiany.

Gość gość
nie ślij nikomu foty. Wygląd sam w sobie rzadko kiedy jest przyczyną pustki zupełnej. Coś w zachowaniu musi byc

Gość gość
Powiem otwarcie, że jestem trochę nieśmiała i niezbyt rozmowna, ale czy to aż tak bardzo odstrasza, skoro generalnie jestem miłą i życzliwą osobą?

Gość ggoośśćć
ja z jak bym czytała o sobie, jeśli już jakiś zagada a bardzo rzadko to traktuje cię jak koleżankę, nie jestem wybredna ani nie szukam księcia z bajki

Gość gość
Jeżeli w miarę wyglądacie, nie jesteście grube albo przeraźliwie chude, to możecie spróbować same poderwać kogoś, kto wpadnie wam w oko. Przełamać nieśmiałość i trochę powalczyć o swoje szczęście. Korona z głowy nie spadnie.