Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzą mnie geje

Polecane posty

Gość gość

zniewiesciala kupa :(

Nie przejmuj się. To naturalny odr****ludzki. W przypadku reakcji na geja to odruch wymiotny . . .

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
Bo zachowują się jak niewiadomo co :( ni to kobieta ni facet :( ta charakterystyczna maniera, tzw syndrom zwichniętego nadgarstka,na codzien tacy delikatni jak dziewczynki, uwielbiają plotkowac jak stare baby na targu, w ich srodowisku jest pelno nienawisci, obrazają jeden drugiego za byle co, wymyslają historyjki na czyjs temat, stale zwiazki to rzadkosc. Poznałam takich dwoch i widzialam troche, nie wiem co dziewczyny w nich widzą, oni sie nie nadają na przyjaciol, kolegow. Facet powinien zachowywac sie jak facet i tyle. Kobieta jak kobieta :( a jak nie to niech zostanie obojniakiem :O

W Piśmie jest powiedziane, że homoseksualiści są obrzydliwością przed Bogiem, a wiadomo, że Pismo to drogowskaz. A poza tym widok dwóch całujących się facetów, każdego zdrowego człowieka przyprawi o mdłości. Niezależnie, czy czytał Pismo, czy nie . . .

Pismo pisali ludzie aseksualni. A większość zdrowych kobiet geje podniecają jak mężczyzn lesbijki.

Gość gość
Poznałaś dwóch? a może Poznałeś? Jesteś jednym z nich skoro tak dobrze wiesz jacy są?

Gość gość
W Europie Zach większość ludzi uważa że Geje to coś normalnego, a hetero to relikt przeszłości do polski tez to powoli dociera

Gość gość
mnie brzydzi ekshibicjonizm pederastów, nie interesuje mnie to, kto gdzie wtyka ku'tasa, dlaczego dwóch facetów mieszka razem, wiekszości ludzi to nie interesuje, a oni z wielkim uporem głoszą swoją radosną nowinę.

Gość gość
dlaczego walczycie z gejami a nie z pedofilami

Gość gość
Jeśli nie widzisz różnicy między pederastą a gejem (dla ciebie może być pedał, też są tacy) to szkoda sobie zawracać dupę rozmową z tobą. Jesteś głupim drechem i tyle. Na pocieszenie dodam, że takich głupich nieokrzesanych drechów to geje bardzo lubią bo są przystojni wysportowani i mają fajne czyste dresy na gumce które się szybko ściągają. Następnym razem jak pójdziesz na spacer wieczorem po piwo to rozejrzyj się, może przyciągasz męskie roziskrzone spojrzenia?

Gość gość
Bo więcej pedofili jest hetero ;) dlatego dymanie małych dziewczynek ich nie brzydzi. To jak islamiści. Walczą z homoseksualizmem i karą za to jest śmierć, ale stosunek udowy z 6-miesięczną (sic!) dziewczynką jest OK. Taka to moralność ;) Ja tam wolę zgniły zachód :P

Gość gość
ciekawe jak dopadnie twoje dziecko to dalej bedziesz wolał zgniły zachód

"Bo więcej pedofili jest hetero" Skąd te rewelacje?:D Wystarczy wskazać przykłady dwóch najbardziej znanych polskich pedofili: samsona i krolloppa. Obydwaj byli homosesualiści, obydwaj chorzy na aidsa . . .

Gość gość
wśród pedofili 60% to pederaści, a pederastów w populacji jest 4-5% x pederastia to termin naukowy, tak nazywa się z greckiego homoseksualizm męski, więc te żale kochającego inaczej zamieszczone wyżej świadczą tylko o ignorancji "kochających inaczej".

Gość gość
I źle trafiłeś, jestem kochający klasycznie. Ale twoje zainteresowanie tym tematem jest o tyle niepokojące że warto byś się nad tym zastanowił.