Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona 17, on 25 lat. Nie chodzi o seks.

Polecane posty

Gość gość

Hej, piszę do was w sprawie mojego przyjaciela. Od tygodnia jest z dziewczyną 8 lat od niego młodszą (on ma 25 lat i pracuje, ona 17 lat - liceum ;) ). Nie powiem - dziewczyna jest prześliczna, miażdży wszystkie ładne dziewczyny, które kiedykolwiek poznałem, więc się kumplowi nie dziwię ;) Przy tym jest fajna, skromna i błyskotliwa. Kumpel jest dość przystojny i bardzo inteligentny, ale i... bardzo dojrzały. Zastanawiam się, czy to ma przyszłość? Myślicie, że takie związki mają sens? PS Gwarantuję, że kumplowi nie chodzi o seks. Oboje są "katolami" i seks tylko po ślubie (przynajmniej tak zawsze deklarował i dalej to podtrzymuje) - zresztą poznali się właśnie w jednej z kościelnych wspólnot. Z drugiej strony powiedział ostatnio, że co prawda seks po ślubie, ale to nie znaczy, że ma zamiar długo na ten ślub czekać, jeśli będzie pewien, że chce mieć ją za żonę :D

Gość gość
A co, chcesz ją odbić?

Gość gość
Też tak mam :)

Gość gość
Wg mnei za duża różnica wieku, ludzie koło 22-25 roku życia dopiero dojrzewają tak w pełni. Więc on może i wie czego chce, ale ona nie do końca. Jednak, kto wie, rożne związki trwają.Tyle, że oni mogą się trzymac kurczowo siebie bo cięzko znaleźć kogoś o podobnych im pogladach i przy tym w miarę fajnym charakterze. xxx Ale nie bardzo rozumiem jaki jej uroda ma z tym związek...jakby była brzydsza to już inna sprawa?

Gość gość
Ja miałam taką samą różnicę wieku z moim partnerem a poznaliśmy się jak miałam 15 lat. Obecnie mam 25 i jesteśmy nadal razem

Gość gość
beata, ale nie widzisz różnicy 13-23, 17-25, a 25-33? z wiekiem to się wyrównuje, ale nie oznacza, że każda 13-17 ma szukac o 10lat starszego