Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixy

Seksspotkanie

Polecane posty

Gość ixy

Facec****iszcie Wasze scenariusze seksspotkania z dziewicą. Tak, żeby było długo i ostro.

Gość ixy
Brak pomysłów, jak wytarmosić dziewicę?

Gość gość
To ja zacznę. Kiedyś miałem taki maraton, ale z doświadczoną. Przerobię trochę na dziewicę: -na początek analek; żeby się oswoiła z sytuacją; ale za to kakao tak mnie stymuluje, że pewnie będzie podwójny wzwód-a nie wie, że nie będzie lekko -wspólny prysznic -ona mi ręką, żeby się zaprzyjaźnić z wackiem -potem ja jej ręką, oczywiście po wierzchu z uwagi na błonę -taka sama wymiana ustami -coraz bliżej cel-chuj w cipę, przebijam i delikatnie posuwam; nie do końca, bo musi odetchnąć -kończy mi ręką; potem ja jej już z uwzględnieniem pochwy -znowu oral -i wreszcie wchodzę w nią pałą na mega ostro i długo; niech się wije z rozkoszy w bólu Myślicie, że jakaś wytrzyma?

Gość ixy
Jak faceci nie chcą, to może kobiety, jak by chciały być zrypane pierwszy raz?

Gość ixy
Moja mówi, że chce swój pierwszy raz przeżyć na megaostro. Mówi nawet, że chce się poczuć prawie gwałcona. To, jak jej sprostać?

Gość ixy
I, ile palców włożyć takiej świeżorozprutej? Żeby zawyła, ale w kosmos nie odleciała?

Gość gość
Do książek dzieciaku! Przypomij sobie lekcje, a o seksie i dziewicach zdążysz pomyśleć.