Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham go, ale nie wiem czy wracać

Polecane posty

Gość gość

Byłam z nim 2 lata, kocham go ponad życie, potem mnie zostawił, ale dalej spotykaliśmy się i zachowywaliśmy się jak para choć nie byliśmy razem. Po kolejnym roku takiego spotykania się powiedział, że już tak nie będzie, że możemy dalej uprawiać seks, ale już nic z tego, że mnie nie kocha, zgodziłam się na to, ale wciąż go kochałam, pewnego dnia na wesele zaprosił mnie kolega, zgodziłam się pójść za jego pozwoleniem, po pewnym czasie posprzeczałam się z nim bardzo ostro, przestał się do mnie odzywać, olał mnie, dziś do mnie napisał, że jeśli nie pójdę na to wesele i pokarze, że mi zalezy to wrócimy do siebie, słuchać serca, cze rozumu, pomyc!

Gość gość
pomocy:(

Gość gość
Jak zawsze serca, z tego są najlepsze cyrki.

Gość sexexpert
facet traktował cię jak seks zabawkę, a ty się dawałaś. Czemu masz nie iść na wesele? To tylko zabawa, idziesz z kolegą a nie potencjalnym partnerem seksualnym. Weź wreszcie postaw na swoim i pójdź na wesele, a jemu powiedz, żeby to zaakceptował, a jak nie to niech w********a. Miej swój honor dziewczyno!

Gość gość
oj krysiu krysiu.. dziecmi sie zajmij a nie glupoty wypisuj

Gość gość
Absolutnie nie wracaj. Co to za warunki on Ci w ogóel stawia, a on pokazał że mu zalezy? Olej go i baw się dobrze na weselu

Gość gość
Ja byłem kiedyś w bardzo podobnej, analogicznej sytuacji. Uwierz mi - być może ratuję teraz Twoje szczęśliwe życie. Pod żadnym pozorem nie wracaj - w przeciwnym wypadku, będziesz miała zmarnowane życie, być może będzie dziecko, a Ty zostaniesz samotna z problemami. NIE WRACAJ - jeśli zrobisz inaczej, kiedyś będziesz bardzo żałować.

Gość gość
On ją zostawił, ale ona dalej się z nim spotykała. Obwiniacie go słusznie, ale pomijacie głupotkę autorki. Oboje są ...

Gość gość
Wogole olej faceta, wykasuj jego nr. Powiedzial ci prosto w oczy, ze cie nie kocha, ze jc z tego bie bedzie, a ty sie go pytasz o pozwolenie??? Sama widzisz, ze jemu chodzi tylko o seks...ima cie gleboko w doopie.

Gość gość
Jak zawsze serca, z tego są najlepsze cyrki. haha usmiałam się :D

Gość gość
ten doopek traktuje cię jak ścierę, jak wora na spe\rmę, po co ty chcesz z nim byc glupia dziewucho? on robi z ciebie wycier**** i dziure do ru\chania a ty sie na wszystko zgadzasz, jakie to zalosne :O

Gość gość
Jak Ty przetrwałaś "z" nim ten czas po rozstaniu to ja nie wiem! Nie czułaś upokorzenia? Ile Ty masz lat?

Gość gość
Aż mnie ciarki przeszły na myśl,że byłaś jego d.z.i.w.k.ą ,mimo,że z tobą zerwał,a teraz jeszcze jakieś żądania ma ,szantażu mu sie zachciało!To nie jest dobry facet i zrobisz sobie przysługe jak sie od niego uwolnisz.